Yılın Sigorta Aracısı Ödülü Sigorta Cini´ne - Son Dakika
Güncel

Yılın Sigorta Aracısı Ödülü Sigorta Cini´ne

"Yüz Yüze Sigorta Marketi" Sigorta Cini, "2013 Sigorta, Bireysel Emeklilik, Sektörel, Eğitim, Sağlık, Spor ve Turizm Ödülleri"nde, 2013'ün En Başarılı Sigorta Aracısı Ödülüne değer görüldü.

19.04.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Yüz Yüze Sigorta Marketi" Sigorta Cini, Uluslararası Medya Planlama Ajansı Medasist International tarafından düzenlenen "2013 Sigorta, Bireysel Emeklilik, Sektörel, Eğitim, Sağlık, Spor ve Turizm Ödülleri"nde, 2013'ün En Başarılı Sigorta Aracısı Ödülüne değer görüldü.

Türkiye'de sigorta sektörüne yeni bir konsept getiren, AVM ve caddelerde şık mağazalarla sigortacılığı kolay ve hızlı ulaşılabilen bir noktaya taşıyan Sigorta Cini, sektörel habercilik, tanıtım ve internet pazarlaması desteği veren Uluslararası Medya Planlama Ajansı Medasist International mecralarında yapılan anketler ve seçiciler kurulu oylamasıyla 2013'ün "En Başarılı Sigorta Aracısı" ödülünü aldı.

Medasist International Genel Merkezinde yapılan törende ödülünü Medasist International Direktörü Ali Civan'dan alan Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos teşekkür ederek, "Sigorta Cini olarak sigorta sektörüne yepyeni ve farklı hizmet anlayışı ile girdik. Sigorta hizmetini perakende noktalarına taşıyarak, tüketiciler için kolay ulaşılır olmayı hedefledik. Müşterilerin ihtiyaçlarına öncelik vererek farklı sigorta şirketlerinin ürünlerinin kapsamlarını karşılaştırmalı tablolar ile müşterilerimize anlatıyor ve ürünler arasında kendi seçimlerini yapabilmeleri için tarafsız bir hizmet sunuyoruz. Yakında yeni mağazalarla bu hizmetimizi daha da yaygınlaştıracağız. Amacımız sigortayı her aileye getirmek." dedi.

Sigorta Cini mağazalarında öncelikle kişiye özel olarak sigorta ihtiyaç analizi yapılarak, hangi sigorta ürünlerine ihtiyaç bulunduğu belirleniyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir sigorta hizmeti sunuluyor. Sigorta Cini mağazaları İstanbul Avrupa Yakası'nda Metrocity AVM ve Marmara Forum AVM, Anadolu Yakası'nda Göztepe ve Şaşkınbakkal; Ankara'da ise Kentpark AVM'de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın Sigorta Aracısı Ödülü Sigorta Cini´ne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement