Yıllar: "Kötü Gidişe Tekirdağ Maçıyla Son Vermek İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

Yıllar: "Kötü Gidişe Tekirdağ Maçıyla Son Vermek İstiyoruz"

Yıllar: "Kötü Gidişe Tekirdağ Maçıyla Son Vermek İstiyoruz"

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Yalova VİP, dört maçlık mağlubiyet serisine Tekirdağ Enerji karşısında son vermek istiyor.

02.02.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Yalova VİP, dört maçlık mağlubiyet serisine Tekirdağ Enerji karşısında son vermek istiyor. Son olarak OGM Orman Gençlik'e 77-39 yenilen Yalova ekibinde antrenör Caner Yıllar, Tekirdağ Enerji maçıyla birlikte ligde seri galibiyetler alabileceklerini söyledi.

İkinci yarıda ilk galibiyeti Tekirdağ ekibi karşısında almak istediklerini söyleyen Yıllar, "Ormanspor, liglerin tek namağlup takımı. Bu takıma karşı en yakın oynayan bizim takımımızdı. Fakat onlar kadrolarına çok önemli takviyeler yaptılar ve ligin 1 numaralı çıkma adayı takımı oldular. Biz bu hafta deplasmanda onlarla karşılaşırken skordan çok sakatlıksız bir şekilde önümüzdeki haftaya hazırlanmaya baktık. Oyuncularımıza eşit şans vererek kimseyi yormamaya çalıştık. Benim de cezam dolayısıyla sahaya çıkamamam, Özlem in hastalığı dolayısıyla oynayamaması ve rakibin sert savunması karşısında takımımız maça tam konsantre olamadı. Maçı farklı kaybettik. Kısıtlı kadromuzla hedef maçlar belirlemek mecburiyetindeyiz. Bu konuda taraftar basın desteğine çok ihtiyacımız olacak" dedi.

Yıllar, kötü gidişe Tekirdağ Enerji karşısında son vermek istediklerini söyledi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yıllar: 'Kötü Gidişe Tekirdağ Maçıyla Son Vermek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement