Yılmaz: "4 Yılda 20 Yıllık İş Yaptık" - Son Dakika
Yerel

Yılmaz: "4 Yılda 20 Yıllık İş Yaptık"

Yılmaz: "4 Yılda 20 Yıllık İş Yaptık"

Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 4 yılda 20 senelik iş yaptıklarını söyledi.

06.10.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 4 yılda 20 senelik iş yaptıklarını söyledi.

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana görev yapan yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kadın ve gençlik kolları veyeni yönetim kurulu üyelerini Ramada Otel'de ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Yol arkadaşlarımızın fikirlerinden yararlanmak istiyoruz. İstişare kültürü ile yaptığımız hizmet ve yatırımları bundan sonra da devam ettireceğiz. 2016 yılını da dolu dolu geçireceğiz" dedi.

Fikir, teklif ve projelerin yanı sıra yapıcı tenkitlere de açık olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kişi, kurum ve kuruluşlarla didişme ve tartışmadan kaçınarak, bütün enerjilerini hizmet ve yatırımlara sarf edeceklerini söyledi. 4 yıllık hizmetlerinden bahseden Yılmaz, Gemlik'e bundan evvel önemli hizmetler vermiş değerli kişilerin, bundan sonraki çalışmalara da katkı koymaları adına bu toplantıyı organize ettiklerini açıkladı.

Alt yapıdan spor tesislerine, yeşil alandan çevreci projelere, sosyal ve kültürel etkinliklerden, yol ve tesisleşmeye kadar birçok alanda rekor kırdıklarını vurgulayan Yılmaz, Belediyeciliğin her alanında hizmet çıtasını yükseltmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 80 yıllık Cumhuriyet döneminde 300 derslik okul yapılan Gemlik'e AK Partili hükümetler ve belediye döneminde özel sektör iş birliğiyle 8, merkezi hükümet desteğiyle de üç okul kazandırdıklarını ya da temel aşamasına getirdiklerini bildiren Yılmaz, 160 milyon liralık Büyük Kumla Barajı ve 83 milyon liralık bölge hastanesi yatırımlarının da ilçenin en büyük yatırımları olduğuna dikkat çekti.

Gemlik'e yeni adliye binası kazandıracakların anlatan Yılmaz, Gemlik- Mudanya, Gemlik- Armutlu yolu genişletme çalışmaları, deniz uçağı seferleri, İstanbul- İzmir otobanı Gemlik geçişi, hızlı tren projesi, teleferik projesi ve sahil düzenlemeleri ile turizme yönelik önemli projeleri de masaya yatırdı.

Yılmaz, "4 yılda 20 yıllık iş yaptık. Ancak bunları yeterli görmüyoruz. Bizim en büyük destekçilerimiz sizlersiniz. Desteklerinizin yanı sıra teklif ve eleştirilerinizi bekliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz: '4 Yılda 20 Yıllık İş Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement