Yılmaz: "Bahçeli Akıllı Adamdır, Kendisini Daha Fazla Yıpratmaz" - Son Dakika
Politika

Yılmaz: "Bahçeli Akıllı Adamdır, Kendisini Daha Fazla Yıpratmaz"

Yılmaz: "Bahçeli Akıllı Adamdır, Kendisini Daha Fazla Yıpratmaz"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli akıllı adamdır.

17.05.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli akıllı adamdır. Kendisini daha fazla yıpratmaz. Aklın yolu bir ülkücü olmayanlara ve ülkücü irade içinde demokratik kongre tavsiyemi yineliyorum" dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamayla Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki seçim sürecini değerlendirdi. Bahçeli'ye tavsiyelerde bulunan Yılmaz, "Bahçeli akıllı adamdır. Kendisini daha fazla yıpratmaz. Aklın yolu bir ülkücü olmayanlara ve ülkücü irade içinde demokratik kongre tavsiyemi yineliyorum.

Tabloyu izlemektedir. Bu tabloda bugüne kadar izlediği politika aleyhine olmuş ve etrafında böyle devam etmesi halinde bir tek delege dahi bulamayacağını görmüştür. Bu saatten sonra stratejik hamlelerle süreci yönetecektir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin bundan sonra izleyeceği yol hakkında da tahminlerde bulunan Yılmaz, "Bahçeli başından beri ülkücüleri uyarmak sureti ile kongrenin ülkücü irade içerisinde yapılacağını beyan etmektedir. İlk olarak yapacağı iş rakip sayılarını ülkücü olan ve olmayan olarak tasnif etmek ve çok sayıda rakip yerine gerçekten ülkücü iradenin de ülkücülüğünü tartışmadığı bir isimle kongre yapmak olacaktır. Böylece Bahçeli hem istediğini alacak hem de demokratik bir kongre yapmış olacak" şeklinde konuştu.

Yılmaz Bahçeli'nin Genel Başkanlıkta kalabileceğini de vurgulayarak, "Devlet Bahçeli etrafındaki işe yaramaz, bu millete getirisi götürüsü sıfır dahi olmayan artıklardan kurtulup iyi bir yönetim modelini ortak aklı ve parti de çok sesliliği vaat ederse Genel Başkanlıkta kalmaması için bir sorun kalmaz. Bütün mesele samimi olmalı ve yönetimi paylaşmalıdır. Önemli olan Bahçeli'nin değişiminden de öte partinin vizyon değişimi ve halka açık hale gelmesidir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yılmaz: 'Bahçeli Akıllı Adamdır, Kendisini Daha Fazla Yıpratmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement