"Ordu'yu Karadeniz'in Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz" - Son Dakika
Yerel

"Ordu'yu Karadeniz'in Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz"

"Ordu\'yu Karadeniz\'in Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yılmaz, "7'si mega toplam 52 projeyle, Ordu'yu Karadeniz'in cazibe merkezi haline getireceğiz." dedi.

03.03.2014 18:05  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Açıkladığımız 7'si mega toplam 52 projeyle, Ordu'yu Karadeniz'in cazibe merkezi haline getireceğiz. Biz iktidar olarak ne söz verdiysek yerine getirdik. Şimdi sıra Ordu'nun çehresini değiştirmeye geldi" dedi.

Çaybaşı ilçesi sınırında yüzlerce araçlık konvoyla karşılanan Yılmaz'a vatandaşlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

Çaybaşı ilçe meydanında vatandaşlara seslenen Yılmaz, Ordu için yola çıktıklarını belirterek, bundan sonra yapılacak hizmetlerle Ordu'nun çehresini değiştirecekleri söyledi.

AK Parti iktidarında Ordu'ya verilen tüm sözleri yerine getirdiklerini belirten Yılmaz, "Ordu'da 30 Mart'tan sonra yapacağımız hizmetlerle Türkiye genelinde ilimizin marka değerini arttıracağız" diye konuştu.

Çaybaşı ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından İlküvez beldesine geçen Yılmaz'ı ilçe girişinde tarım aracı olarak bilinen onlarca pat-patlı vatandaş karşıladı.

İlküvez'de hınca hınç dolu olan meydanda vatandaşlara seslenen Yılmaz, hazırladıkları 7'si mega toplam 52 projeyle, Ordu ilini, sadece Karadeniz'in değil, Türkiye'nin en gözde illerinden birisi haline dönüştüreceklerini söyledi. Çaybaşı ve İlküvezli vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Yılmaz, "Biz bu bölgelerin kaderini değiştirmek için yola çıktık. Bizim kimseyle işimiz yok. Bizim işimiz vatandaşa hizmet etmektir. Büyükşehir için hazırladığımız projelerle, tüm hemşehrilerimizin yaşadıkları belde ve ilçelerde mutlu olmalarını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, İlküvez'de vatandaşlarla buluştuktan sonra İkizce ilçesine bağlı Yoğunoluk beldesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Ordu'yu Karadeniz'in Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement