Yılmaz: Samsunspor'un Yükselişi Sürecek - Son Dakika
Spor

Yılmaz: Samsunspor'un Yükselişi Sürecek

Yılmaz: Samsunspor\'un Yükselişi Sürecek

Çaykur Rizespor galibiyetiyle puanını arttıran Samsunspor'da yükseliş devam ediyor.

19.02.2013 10:33  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz, hafta sonu kendi evinde 4-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrasında Samsunspor'un yükselişinin devam edeceğini söyledi.

PTT 1. Lig'i ekiplerinden Samsunspor'da iç sahada kimlik değişiminin Çaykur Rizespor maçıyla da devam ettiğini belirten Samsunspor Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz, "Çaykur Rizespor karşısında elde ettiğimiz galibiyet bazı açılardan yalnızca bir galibiyet olmanın daha ötesindeydi. İç sahadaki kimlik değişimimiz bu maçla devam etti. Puan tablosunda bir basamak daha yükselmiş olduk. Sadece kazanmakla kalmayıp farklı kazandık ve böylece averajımızı da düzeltmiş olduk. Hatta daha farklı bir skor bile olabilirdi. Görev yapan oyuncularımız arasında vasat diyebileceğimiz bir isim bile yoktu. Hepsi de mükemmele yakın oynadı. Rakibimiz iyi bir kadroya sahip ancak hocamız ve teknik ekibimiz rakibi çok iyi analiz ettiler. Oyuncularımız da talimatları başarıyla uyguladılar. İçeride iyi bir seri tutturduk. İyi futbol oynuyoruz. Sevindirici bir diğer husus da uzun süredir oynamayan birkaç oyuncumuzun forma giydikleri bu maçla birlikte hiç aksamadan, görevlerini layıkıyla yerine getirmeleri oldu. Samsunspor kimliğine, adına, mazisine ve büyüklüğüne yakışır bir futbol sergilemiştir. Bu galibiyetle çok mutlu olduk ancak artık Çaykur Rize maçı geride kaldı" dedi.

Hafta sonu Denizlispor ile kritik bir maç oynayacaklarını ifade eden Yılmaz, "Şimdi Denizli deplasmanına hazırlanma zamanıdır. Bizi Denizli'de hafta sonu zorlu ve kritik bir maç bekliyor. Halen kazandığımız somut bir başarı yok. Sadece yolumuza devam ediyoruz. Çıkışımız sürecektir. Gidişatı maç maç değerlendirmek lazım. Bu üç puan olabilecek en kötü gün ve saate rağmen tribünleri dolduran taraftarımıza ve büyük bir özveriyle çalışan başkanımız Emin Kar'a armağan olsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yılmaz: Samsunspor'un Yükselişi Sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement