Yılmaz: "Suriye'de Yaşananların Türkiye'ye Taşınmaya Çalışıldığını Görüyoruz" - Son Dakika
Güncel

Yılmaz: "Suriye'de Yaşananların Türkiye'ye Taşınmaya Çalışıldığını Görüyoruz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kalkınma Bakanı Yılmaz'ın ağaç dikmesi Yılmaz'ın futbol oynaması Beşpınar Vadisinden görüntü AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı'ndaki toplantıdan görüntü Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın açıklaması Kalkınma Bakanı Yılmaz: "Suriye başta olmak üzere o bölgelerde yaşananların Türkiye'ye maalesef taşınmaya çalışıldığını görüyoruz" "Huzuru ve emniyeti sağladıktan sonra vatandaşlarımızın mağduriyetini gideriyoruz" Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Suriye başta olmak üzere o bölgelerde yaşananların Türkiye'ye maalesef taşınmaya çalışıldığını görüyoruz" dedi.

03.04.2016 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kalkınma Bakanı Yılmaz'ın ağaç dikmesi

Yılmaz'ın futbol oynaması

Beşpınar Vadisinden görüntü

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı'ndaki toplantıdan görüntü

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın açıklaması Kalkınma Bakanı Yılmaz:

"Suriye başta olmak üzere o bölgelerde yaşananların Türkiye'ye maalesef taşınmaya çalışıldığını görüyoruz"

"Huzuru ve emniyeti sağladıktan sonra vatandaşlarımızın mağduriyetini gideriyoruz"

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Suriye başta olmak üzere o bölgelerde yaşananların Türkiye'ye maalesef taşınmaya çalışıldığını görüyoruz" dedi.

Bir dizi ziyaret için Adıyaman'a gelen Bakan Yılmaz, İl Özel idaresi tarafından Beşpınar Vadisi'nde yaptırılan mesire alınında incelemelerde bulunduktan sonra alana fidan dikti.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) dinlenme tesislerinde verilen yemeğe katılan Yılmaz, ardından parti binasına geçerek İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, AK Partinin diğer partilerden farklı olduğunu ve Türkiye'nin 79 milyon insanının tamamını kucakladığını belirterek, diğer partilerin bölgesel siyaset yaptığını ifade etti.

AK Partinin bir hizmet partisi olduğunu anlatan Yılmaz, bu hizmetlerin her yere bakıldığında rahatlıkla görülebileceğini bildirdi. AK Partinin devletle milleti buluşturan bir parti olduğunu vurgulayan Yılmaz, eskiden devletin millete tepeden baktığını, şimdi ise milletin değerleriyle yönetenlerin değerlerinin aynı olduğunu aktardı.

Yılmaz: "Suriye\'de Yaşananların Türkiye\'ye Taşınmaya Çalışıldığını Görüyoruz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yılmaz: 'Suriye'de Yaşananların Türkiye'ye Taşınmaya Çalışıldığını Görüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement