Yılmaz ve Kurt Çiftinin Dillere Destan Düğünü - Son Dakika
Yerel

Yılmaz ve Kurt Çiftinin Dillere Destan Düğünü

Yılmaz ve Kurt Çiftinin Dillere Destan Düğünü

Demokratik Ofis Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Personeli Mehmet Veysi Yılmaz ile akademisyen Benan Kurt dünya evine girdi.

28.09.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in sevilen simaları arasında adından sıkça söz ettiren başarılı sendikacı Demokratik Ofis Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü personeli olan Mehmet Veysi Yılmaz hayatını Akademisyen olan Benan Kurt ile birleştirdi. Hayatlarını birleştiren çift dillere destan bir düğün ile beraberliğe ilk adımlarını attılar.

Büyük Mardin Oteli'nde düzenlenen dillere destan düğüne siyaset dünyasından, Kanaat önderleri iş dünyasına birçok kişi katıldı. Çiftin sevenleriyle hınca hınç dolan düğün salonu siyaset dünyası ile bürokrasi dünyasını adeta birleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eski Devlet Bakanı M. Salim Ensarioğlu, Diyarbakır Eski Milletvekili Sebgettullah Seydaoğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan'da düğüne gönderdikleri telgraf ile katılarak çifte mutluluklar diledi.

Bin 250 kişinin katıldığı ve salonun hınca hınç dolduğu düğünde Mehmet Veysi Yılmaz ve Benan Kurt'un nikahını Artuklu Belediyesi Nikah Memuru kıyarken, damat Mehmet Veysi Yılmaz'ın nikah şahitliğini yapan Mardin çalışma ve İş kurumu İl Müdürlüğü Şube Müdürü Şerif Toka, Sosyal Güvenlik Kurumu Daire Başkanı Süleyman Demir gelin Benan Kurt'un nikah şahitliğini ise İş kadını Pınar Demir ve Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Koç yaptı.

Gelin ve damadın sahneye çıktığı sırada davetliler ayakta dakikalarca alkışlarken, düğünde adeta dolar yağmuru yaşandı. Yemekli olan düğünde Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen misafirler Büyük Mardin Oteli'nin eşsiz manzarası ile gönüllerince eğlendi. Yüzlerce çelengin gönderildiği muhteşem düğünde davetliler takı takmak için uzun uzun kuyruklar oluşturdu.

13 katlı olarak hazırlanan düğün pastasını gelin ve damak birlikte keserek birbirlerine ikram ederken, düğünde Mardin Halk oyunları ekibi ve yerel sanatçılar Kürtçe ve Türkçe seslendirdikleri parçalar ile davetlileri coşturdu. Konuklar ise, şarkılar eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Görkemli geçen düğünün takı töreninde ise tam bir izdiham oluştu. Takı töreninden sonra, damat ve gelin düğün salonundan mutlu bir şekilde ayrılırken, ilginin bir hayli fazla olduğu gözlendi.

Davetliler, hayatlarını birleştiren, Mehmet Veysi Yılmaz ile Benan Kurt çiftini tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturarak mutlu çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Gelin ve Damat Salondan ayrılırken havai fişeklerle uğurlarken ise, davetliler damat gelinle fotoğraf çekmek için kuyruk oluşturdular.

Düğünde kısa bir konuşma yapan Mehmet Veysi Yılmaz "Çok değerli büyüklerim küçüklerim bu mutlu günümüzde düğünümüze uzak yerlerden gelerek mutluluğumuza ortak olmanız beni çok mutlu etmiştir. Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız ben ve eşim sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yılmaz ve Kurt Çiftinin Dillere Destan Düğünü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement