Yılmaz Vural: 4 Maçta 8 Puan Alırsak Üst Lige Çıkarız - Son Dakika
Spor

Yılmaz Vural: 4 Maçta 8 Puan Alırsak Üst Lige Çıkarız

PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, "Her 4 maçta 8 puan kazanırsak 64 puanla üst lige çıkarız." dedi.

29.12.2014 18:47  Güncelleme: 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, maçları 4 karşılaşmalık dilimler halinde düşündüklerini belirterek, her 4 maçta bir 8 puan almaları halinde birinci veya ikinci olarak üst lige çıkma şansını yakalayabileceklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, düzenlediği basın toplantısında, Görkem Görk'ün sakatlığından dolayı 6 hafta kadar takımdan ayrı kalacağını, Dilaver Güçlü ve Serdar Deliktaş'ın ise bu hafta antrenmanlara başlayacağını vurguladı. Vural, "Deneyimim itibariyle 4 maçlık dilimler halinde gidiyoruz. Her 4 maçta 8 puan alırsak, 8'inci dilimin sonunda 64 puanımız olur. Her 4 maçta bir 8 puan alırsak, birinci veya ikinci olarak çıkma şansını yakalarız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"AHMET GÖKÇEK BENİ ŞAŞIRTTI"

Prim ve ceza sisteminde de değişikliklere gittiklerini belirten Vural, beraberliğe 3 bin, galibiyete ise 6 bin lira vereceklerini belirtti.

Vural, eskiden iç sahada alınan yenilgilere ceza verildiğini ancak dış sahada alınan mağlubiyetlere ise ceza uygulanmadığını anlatarak "Neden dış sahada yenilgiye ceza yok da iç sahada alınan yenilgilere ceza veriliyor. Futbol artık eskisi gibi değil. Herkes herkesi yenebilecek güçte. Oyuncu maçtan galip ayrılamıyorsa, zaten para kazanamıyor. Onlara bir de ceza verip daha da germek istemiyoruz. Kulübün kurucu üyelerinden Ahmet Gökçek de bizim tüm isteklerimizin karşılanması konusunda çok yardımcı oluyor. Adana Demirspor'a kaybettiğimiz maçın ardından soyunma odasına gelerek gösterdiği yaklaşım, benim çok az gördüğüm bir tavırdır. 'İyi oynayın, mücadele edin öyle kaybedin' gibi bir tavır sergiledi. Kendisine de çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural: 4 Maçta 8 Puan Alırsak Üst Lige Çıkarız
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Yılmaz Vural: 4 Maçta 8 Puan Alırsak Üst Lige Çıkarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Parazıt yapma yeter: Yılmaz Vural süper lige cıkartır. Çünkü nöbetçi. Astsubay gıbı. Nöbetçi teknik direktör 3 0 Yanıtla
  • Emre: Hoca yine hesap makinesini eline aldı 2 0 Yanıtla
  • haktan: Siz hakemlerin desteğiyle çıkarsınız ancak, fakat orda tutunamazsiniz. 0 1 Yanıtla
  • yazık01: Matematik öğretmeni olup futbolu bıraksın 1 0 Yanıtla

Advertisement