Yılmaz Vural'dan Sergen Yalçın'a: Kaleye Bile Gidemez - Son Dakika
Spor

Yılmaz Vural'dan Sergen Yalçın'a: Kaleye Bile Gidemez

Yılmaz Vural\'dan Sergen Yalçın\'a: Kaleye Bile Gidemez

Teknik Direktör Yılmaz Vural, 'Fatih Terim beni çağırsın bu halde gol atarım' diyen Sergen Yalçın için 'Kaleden kaleye gidemez' dedi.

09.09.2014 12:40  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk İnan'ın Estonya, Andora gibi takımlara karşı iyi oynadığını Hollanda gibi güçlü rakiplere karşı hiçbir varlık gösteremediğini iddia eden Sergen Yalçın, ''İddia ediyorum yarın beni Fatih Terim Milli Takım'a çağırsın, Estonya ve Andora gibi takımlara karşı gol atmazsam gel bana istediğini söyle'' demişti.

"SERGEN NİYE BIRAKTI?"

Sergen Yalçın’ın bu sözlerini Ünlü Boya’nın sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif’te değerlendiren Yılmaz Vural: “Sergen çok zeki bir adam. İroni yapmış ve altında tabii ki bir gerçek var. Ancak Selçuk küçümsenecek bir oyuncu değil” dedi.

"KALEDEN KALEYE GİDEMEZ"

Yılmaz Vural, Sergen Yalçın’ın “''İddia ediyorum yarın beni Fatih Terim Milli Takım'a çağırsın, Estonya ve Andora gibi takımlara karşı gol atarım” sözleriniyse; “Sergen o halede futbolu niye bıraktı? Fizik olarak bu yükü taşıyamadığı için. Bu saatten sonra Sergen bir kaleden diğer kaleye koşamaz” diye yorumladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yılmaz Vural'dan Sergen Yalçın'a: Kaleye Bile Gidemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ASLAN DENİZ: YILMAZ VURAL SERGEN KALEDEN KALEYE GİDEMEZ DEMİŞ. . . SERGEN YALÇIN KALEDEN KALEYE GİDİP GOL ATARIM DEMEDİ. FATİH TERİM BENİ ÖN TARAFTA YANİ FORVETTE OYNATIRSA GOL ATARIM DEDİ. ÖNCE SERGENİN NE DEDİĞİNİ TAM ALGILA SONRA YORUM YAP YILMAZ VURAL. SEN ÖNCE KÜME DÜŞÜRDÜĞÜN TAKIMLARIN BİR LİSTESİNİ ÇIKAR. . . 15 20 Yanıtla
  • UKKUS;: Yılmaz hoca; seni renkli kişiliğinden dolayı severim. Futbolla ilgim yok ama, çok güzel RENKLİ bir yorum yapmışsın yine. 16 1 Yanıtla
  • sivridil: hocam yine kitabi ortasından okumuş 3 1 Yanıtla

Advertisement