Yılmazspor'dan Saruhanlı Belediyesi'ne Plaket - Son Dakika
Yerel

Yılmazspor'dan Saruhanlı Belediyesi'ne Plaket

Yılmazspor\'dan Saruhanlı Belediyesi\'ne Plaket

Manisa 2. Amatör Küme A grubunda mücadele eden Saruhanlı ekiplerinden Yılmazspor yöneticileri, kulüplerine sağladığı destekten dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya plaket verdi.

07.10.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa 2. Amatör Küme A grubunda mücadele eden Saruhanlı ekiplerinden Yılmaz spor yöneticileri, kulüplerine sağladığı destekten dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'ya plaket verdi.

Yılmazspor Kulüp Başkanı Ekrem Cıllı, Asbaşkan Halil Menkü, Yönetim Kurulu üyeleri Tarık Almacan, Ferhat Sarıgöl ve Volkan Topuz, Başkan Yaralı'yı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Cıllı, kulüplerine sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Yaralı'ya plaket ve taraftar kartı takdim etti. Kulübün Asbaşkanı Menkü ise Başkan Yaralı'ya Yılmazspor'un formasını hediye etti.

Cıllı burada yaptığı konuşmada, "Başkanımız Hüseyin Yaralı'nın talimatı ile Belediye ekiplerimiz, kulüp binamızı baştan aşağıya yeniledi. Bu kapsamda tuvaletler yenilendi, bölme duvarları kaldırıldı, çay ocağı yapıldı, pencereler yenilendi ve iç cephe boyası yapıldı. Çok güzel bir binaya kavuştuk. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Yaralı ise Manisa 2. Amatör Kümede yer alan Yılmazspor'un gelecekte daha iyi bir noktaya gelebilecek kapasite ve tecrübeye sahip olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

"Biz Saruhanlı Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu her zaman destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemize dev spor tesisleri kazandırdık. Amatör spor kulüplerimize her zaman destek olduk. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz."

Kulüp yöneticileri daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ve Fen İşleri Müdürü Tuğba Ulusöz'ü de ziyaret ederek plaket ve forma hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmazspor'dan Saruhanlı Belediyesi'ne Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement