Bakan Zeybekci'den "Yırtık Donlu" 23 Nisan Fotoğrafı - Son Dakika
Politika

Bakan Zeybekci'den "Yırtık Donlu" 23 Nisan Fotoğrafı

Bakan Zeybekci\'den "Yırtık Donlu" 23 Nisan Fotoğrafı

Ekonomi Bakanı Zeybekci, 23 Nisan'a özel olarak, Twitter'daki hesabında paylaştığı "yırtık giysili" fotoğrafla "nereden nereye" mesajı verdi

24.04.2014 00:38  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sosyal medyada paylaştığı çocukluk fotoğrafının altına "Tüm rahatsızlık milletin evlatlarının bugün devleti yönetmesi. Hazmedemedikleri bu. Bu halimizle gurur duyuyoruz. 'Bu halimizle gurur duyuyoruz'dan kastım, yırtık donlu çocuk Nihat'tır. Her halimize hamdolsun" yazdı.



17 ARALIK SONRASINDA, EKONOMİ BAKANI OLDU

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 17 Aralık Operasyonu'nun ardından yaşanan gelişmeler üzerine revizyona gidilen kabineye Ekonomi Bakanı olarak girdi. 



ZEYBEKCİ'NİN SİYASİ HAYATI

2004 yerel seçiminde Denizli Belediye Başkanı seçilen Zeybekci, 2009'daki seçimi de kazandı. Ancak, dönemini tamamlamadan bu görevi bırakıp milletvekili adayı oldu.

AK Parti birinci sıradan Denizli Milletvekili seçilen Nihat Zeybekci, 2012'de yapılan AK Parti Kongresi'nde Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi oldu.

Siyasetteki yükselişini sürdüren Zeybekci, 17 Aralık Operasyonu'nun ardından yaşanan gelişmeler üzerine revizyona gidilen kabineye Ekonomi Bakanı olarak girdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Bakan Zeybekci'den 'Yırtık Donlu' 23 Nisan Fotoğrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Cuvaldız: Yırtık Donla Geziyormuş Çocukken :) Şimdi Koca Koca İnsanlar Var, Donsuz, Hayasız Gezen ;) 16 1 Yanıtla
  • idrak: Bu cumhuriyet sayesinde bu hallere geldi hepsi.ama kafalarinin arkasinda baska seyler var sanirim. 5 8 Yanıtla
  • suat yozcu: bizim köyde sidikli sülemen varmış...sümüklü sülemen beyim fotoğrafını merakla bekliyoruz::::::))))))) 6 2 Yanıtla
  • hakan tartar: yırtık donlu oluşu onun fakir fukara çocuğu oldugunu göstermiyorki belkide türk cumhuriyetinin ilk defa böyle aslında köylü gariban çocuklarının bir bakanı olduğunu hemde ekonomi bakanı gibi bir konumu olduğunu ve bütün iktidarı köylü gariban sahipsiz türk vatandaşlarının maddi yönden ezdirmeyecek ve vatanı milleti dini imanı adına yemin etmiş ve gelecekte bütün köylü gurebe çocuklarının aynı konuma gelmesi için bakan olmayı anası adına babası adına kitabı adına vazife yapacak olan kişi olduğunu göstermek için paylaşmıştır yoksa kendinin nereden.....nereye geldiğini göstermek için degildir 4 0 Yanıtla
  • merdo: HALKIN ÇOCUKLARI İKTİDARDA HALKIN DİLİNDEN ONLAR ANLIYOR. ZEVZEKLER BUNUDA ANLAMAZLAR. ÇÜNKÜ ONLAR KENDİLERİNE ÖZEL BİR SINIF YARATTILAR DEVLETTEN BESLENİYORLARDI ATATÜRKÜN ALTIDA KAMUFLE OLMUŞLARDI.ORDA MUTLUYDULAR YUVALARI DAĞITILINCA PERİŞAN OLDULAR. 3 1 Yanıtla
  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı
    14:48 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Dinlenme ve Tekne Restoran projesinin amacını ve detaylarını anlattı. Projenin Pamukkale'ye yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını vurgulayan Ertemur, turistleri şehir merkezine çekmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

  • Başkan Biden'ın 'Maksimum Stabilite' sağlayan spor ayakkabıları, sosyal medyada günün konusu oldu: Air Bidens
    14:47 Başkan Biden'ın 'Maksimum Stabilite' sağlayan spor ayakkabıları, sosyal medyada günün konusu oldu: Air Bidens

    Başkan Joe Biden'ın Hoka markası tarafından tasarlanan 'Hoka Transport' ayakkabıları giymesinin ardından sosyal medyada tartışmalar başladı. Ayakkabılar, geniş tabanı ve maksimum konfor sağlama özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak, Biden'ın yaş ve bilişsel yetenekleriyle ilgili endişeler nedeniyle bazı eleştirilere maruz kalıyor.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok
    14:44 İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok

    İBB Başkanı İmamoğlu, Pendik'in AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Cin’in, hakkını arayan yurttaşı azarladığı Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi’nden vatandaşlara seslendi. “Bunlar seçimi kaybedeceğini anladı ya hemen yalana, dolana, kumpasa başladılar” diyen İmamoğlu, “Yolun kenarında, caddede, parkta, orada, burada, yanan otobüs filmleri çekmek, kumpaslar kurmak, 4,5 sene önceki videodan kendine iş aramak… Savcı gibi her gün açıklama yapıyor Adalet Bakanı. Üzülüyorum onun haline. Bakın; 17 tane bakan. İstanbul'da siyaset yapıyor. Şimdi 17 bakan artı aday; etti 17+1. Ama bir kişi daha var, o da geliyor. Yakındır, gelecek. Bekliyoruz vallahi; gel, bekliyoruz. Buyursun gelsin” dedi. Meydandaki bir dövizi okuyup İliç'te liç yığını altında kalanları anımsatan İmamoğlu, “İçimiz yanıyor. Canımız toprak altında. Doğamız tehdit altında ve bu konudaki sorumluların ağzından tek bir cümle yok. Sanki o dağ kendiliğinden aşağı gelmiş, can almış. Ve o doğayı perişan etmiş ama ne devleti yönetenler ne altına imza atan sayın bakan veya diğerleri tek bir açıklama yok. Sanki izinler gökten indi, yanlışlar gökten indi" diye konuştu.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.

  • Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem
    14:34 Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 milyon 515 bin dolu makaron, 8 bin 245 litre sahte alkol, 8 bin 140 adet gümrük kaçağı puro ve daha birçok kaçak mal ele geçirildi. Toplamda 14 şahıs hakkında kaçakçılık suçundan adli işlem yapıldı.

  • Başkan Muhittin Böcek, Akseki'de ulaşım sorununu çözdü
    14:30 Başkan Muhittin Böcek, Akseki'de ulaşım sorununu çözdü

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akseki ziyareti sırasında vatandaşların ulaşım desteği talebini karşılıksız bırakmadı. Uzak mahallelerde oturan vatandaşlar ring seferleri ile ilçe merkezine taşınıyor.

  • Başkan Yılmaz, öğrenci evinde sahur yaptı
    14:29 Başkan Yılmaz, öğrenci evinde sahur yaptı

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençlere elleriyle sahur sofrası hazırladı. Üniversiteli gençler, Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

  • Başkan Büyükkılıç, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi'ni Ziyaret Etti
    14:28 Başkan Büyükkılıç, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi'ni Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi'nde bulunan ulu çınarları ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, yaşlı çınarlara hizmet veren merkezi gezip, kadınlarla sohbet etti ve gezi sözü verdi. Ayrıca Ulu Çınarlar Korosu'nun türkülerini dinleyen Büyükkılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Advertisement