Yoğun Gündeminde Önemli Mesajlar Verdi - Son Dakika
Güncel

Yoğun Gündeminde Önemli Mesajlar Verdi

Yoğun Gündeminde Önemli Mesajlar Verdi

Başkan Uzun, Eyüp Sultan'ın manevi havasını yaşadı.

24.03.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sabah namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı.Güne bereketle başlayan Uzun'un yoğun bir gündemi vardı.

Eyüp Sultan Camii'nde sabah namazını kılarak güne başlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yoğun bir Pazar geçirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gençbay, Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, Gürpınar Eski Belediye Başkanı Velittin Küçük, Davranış Bilimleri Uzmanı Dr. İlhami Fındıkçı, belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı namaz sonrası Belediye Meclis üyesi adayları ile Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Koordinasyon Toplantısı'nda bir araya gelen Başkan Yusuf Uzun, yapılan çalışmaları istişare ederek, seçim sürecinin daha verimli geçmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Hizmetlerin Devamı İçin Yola Devam

Beylikdüzü'nde yürütülmekte olan çalışmalar ve önümüzdeki dönem için yapılacak olan projeler hakkında bilgi veren Başkan Uzun, Beylikdüzü'nde sosyal alanda, eğitim, kültür, çevre ve sağlıkta güzel işlere imza attıklarını, bu hizmetlerin devam etmesi için tüm Beylikdüzü'nün desteğini beklediğini ifade etti. Başkan Uzun, Daha sonra Barış Mahallesi Serena Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Yüz yüze ve oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde ilçe sakinleri, Başkan Uzun'a destek mesajları verdi. Site sakinlerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Uzun, Başbakanın Yeni Kapı'daki mitingine katıldıklarını, mitingin Türkiye tarihinin en büyük mitingi olduğunu, eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı, AK Parti hükümetinin Türkiye'de yaptığı çalışmaları anlattı.30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimin önemli olduğunu, ülkenin geleceği için çok önem arz ettiğini belirtti.

Daha sonra Başkan Uzun ve ekibi Gürpınar Mahallesi'nde bulunan Kayıkçı Kafe'de mahalleli ile buluştu, vatandaşları dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yoğun Gündeminde Önemli Mesajlar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir halkını oy kullanmaya davet etti
    17:02 Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir halkını oy kullanmaya davet etti

    Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde kent halkını oy kullanmaya davet etti. Başkan Ataç, Eskişehir'in gelişimi için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Balıkesir Gömeç'te uyuşturucu operasyonu: 4 zanlı gözaltına alındı
    17:01 Balıkesir Gömeç'te uyuşturucu operasyonu: 4 zanlı gözaltına alındı

    Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, jandarma tarafından yapılan operasyonda 4 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 17 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 gram sentetik uyuşturucu, 11 gram kubar esrar, tabanca ve 17 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Niğde Valisi, uyuşturucu operasyonunda yaralanan polislere başarı belgesi verdi
    17:01 Niğde Valisi, uyuşturucu operasyonunda yaralanan polislere başarı belgesi verdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, uyuşturucu operasyonunda yaralanmalarına rağmen suçluları yakalayan 2 polis memuruna başarı belgesi verdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Çelik, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli polis memurlarını makamında kabul ederek, yaralanmalarına rağmen görevlerini yerine getirdikleri için başarı belgesi takdim etti. Ovacık köyünde 26 Şubat'ta uyuşturucu bulunduğu değerlendirilen aracın 'dur' ihtarına uymaması üzerine başlayan takip sonucu ekip arabasıyla zanlıların içinde bulunduğu araç çarpışmış, 2 polis memuru yaralanmıştı. Vali Çelik, polis memurlarının gösterdikleri fedakarlık ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

  • Balıkesir Susurluk'ta Uyuşturucu Operasyonu: 7 Zanlı Gözaltına Alındı
    17:00 Balıkesir Susurluk'ta Uyuşturucu Operasyonu: 7 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'in Susurluk ilçesinde, jandarma tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu imal ve ticareti suçunu işlediği tespit edilen 7 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda, kokain, sentetik uyuşturucu, esrar ve diğer uyuşturucu malzemeleri ile suç geliri ele geçirildi.

  • Trabzon'da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçiler Toprağa Verildi
    17:00 Trabzon'da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçiler Toprağa Verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren 3 işçinin cenazesi toprağa verildi. İşçi ölümleriyle ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Çanakkale'de Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı
    16:59 Çanakkale'de Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı

    Çanakkale'de, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi yapılan seçim güvenlik toplantısında, vatandaşların huzur ve güvenle oy kullanabilmeleri için alınacak önlemler görüşüldü. Toplantıya il emniyet müdürü, yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri ve şube müdürleri katıldı.


Advertisement