Kocaeli'de Yoğun Kar Yağışı Kazaları da Beraberinde Getirdi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Yoğun Kar Yağışı Kazaları da Beraberinde Getirdi

Kocaeli\'de Yoğun Kar Yağışı Kazaları da Beraberinde Getirdi

Kocaeli'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, kötü hava koşulları çok sayıda maddi hasarlı kazayı da beraberinde getirdi.

06.01.2015 17:53  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, kötü hava koşulları çok sayıda maddi hasarlı kazayı da beraberinde geldi.

Kocaeli'de etkisini gösteren soğuk hava ve kar yağışı maddi hasarlı kazaları da beraberinde getirdi. İzmit- Kandıra yolunda kontrolden çıkan engelliler halk otobüsü su kanalına düşerken, bir başka kazada ise halk otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kar yağışının yoğun hissedildiği Kandıra yolunda araçlar güçlükle seyrederken, ilerlemekte güçlük çeken birçok araç yolda kaldı. Jandarma ekipleri yolda trafiği kontrollü bir şekilde sağlarken, birçok araç sürücüsü zincir takarak yoluna devam etti.

Kandıra'dan İzmit istikametine gitmekte olan Arif D. idaresindeki 41 FY 962 plakalı engelliler halk otobüsü, iddiaya göre karşı yönden gelen bir kamyonun sıkıştırması sonucu manevra yapınca, karla kaplanan yolda kontrolden çıkarak su kanalına devrildi. Kazada araç sürücüsü yara almazken, otobüs içinde yolcu olmadığı belirtildi. Kaza yapan aracı kurtarmak için olay yerine ekipler sevk edildi.

Bir başka kazada ise sıkışan trafikte duran halk otobüsüne arkadan gelmekte olan bir otomobil çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise Kandıra yolunda sürekli yol açma çalışmalarını sürdürdü. Yetkililer, sürücülerin mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Yoğun Kar Yağışı Kazaları da Beraberinde Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement