Güzel Kadınların Sırrı: Yoğurt - Son Dakika
Kadın

Güzel Kadınların Sırrı: Yoğurt

Güzel Kadınların Sırrı: Yoğurt

Yoğurt hem içerdiği antibiyotik özelliği sayesinde hastalıklardan koruyor, hem de fiziksel güzelliğimze güzellik katıyor.

15.11.2013 09:43  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçerdiği yararlı bakteriler nedeni ile bir çeşit antibiyotik özelliğine sahip yoğurt birçok hastalıktan korunmamıza yardımcı olur. Sindirim sistemini rahatlatır.

Yoğurt tüketmek ağız kokusunu önlüyor

Ağız kokusu ilişkilerimizi zedeleyen ve özgüvenimizi azaltan bir problem olup daha çok sebep olduğu sosyal problemler ile var olan ciddi bir rahatsızlıktır. Ayrıca ağız kokusu problemine sahip kişinin bu problemin farkında olmayışı daha büyük bir sorun olup gelişmiş toplumlarda dahi ağız kokusu rahatsızlığının oranı %40 civarındadır. Düzenli yoğurt tüketimi sayesinde bizlerin farkında dahi olmadığımız fakat çevreye ciddi rahatsızlık veren ağız kokusunun önüne geçtiği bir gerçektir. Yörsan Gıda Mühendislerinden Nilüfer Hakarayan gece yatmadan önce veya her öğün sonrasında tüketilen yoğurdun hem bağırsakları temizlediğini hem de ağızda kokuya neden olan bakteri oluşumunu önlediğini bildirmektedir.

Bakımlı kadınların sırrı: Düzenli yoğurt tüketimi!

Yörsan Gıda Mühendislerinden Nilüfer Hakarayan her gün düzenli olarak 125 gr. yoğurt tüketiminin hazımsızlık, mide ve bağırsak rahatsızlıklarını önlediğini bildirmektedir. Ayıca düzenli yoğurt tüketimi dış güzelliğinize de katkı sağlamakta olup cildin pürüzsüz hale gelmesini, saçların parlaklığının artmasını sağlamakta ve cilt güzellik maskelerinde reçetede en üst sırada yer almaktadır. Yoğurdun faydaları saymakla bitmek bilmeyip içerdiği yüksek kalsiyum minerali sayesinde menopoz döneminin en sıkıntılı hastalığı osteoporoza karşı da bizleri korumaktadır. Sinir sistemi için uyarıcı ve rahatlatıcı etkiye sahip olan yoğurdun her yaşta tüketimi tavsiye edilmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Güzel Kadınların Sırrı: Yoğurt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement