YÖK, ÖSYM Başkanlığı İçin MEB'e 3 İsim Önerdi; Ali Demir Listede Yok - Son Dakika
Güncel

YÖK, ÖSYM Başkanlığı İçin MEB'e 3 İsim Önerdi; Ali Demir Listede Yok

YÖK ÖSYM başkanlığı için hazırladığı 3 kişilik listeyi MEB'e yolladı. İlk sırada Prof. Dr. Ömer Demir var. Mevcut Başkan Demir'e ise listede yer verilmedi.

19.03.2015 07:33  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversite sınavlarında kopya, sızıntı ve şifre skandalları ile ismi gündemden düşmeyen ÖSYM Başkanı Ali Demir'in görev süresinin dolmasına günler kala, yerine gelecek muhtemel isim belirlendi.

YÖK 3 İSİM GÖNDERDİ, MEVCUT BAŞKAN ALİ DEMİR YOK

YÖK'ün hazırladığı 3 kişilik liste, Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderildi. YÖK'ten edinilen bilgiye göre, ÖSYM Başkanlığı için Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Demir, listede 1'inci sıradan aday olarak yer aldı. Mevcut ÖSYM Başkanı Ali Demir'e ise listede yer verilmedi.

ÖMER DEMİR İSMİ AĞIR BASIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK'ün gönderdiği listeden istediği ismi ÖSYM Başkanı olarak atayacak; ancak Ömer Demir'in ÖSYM Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ALİ DEMİR'İN GÖREV SÜRESİ 29 MART'TA DOLUYOR

Üniversite sınavlarında kopya, sızıntı ve şifre skandalları ile ismi sık sık gündeme gelen ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'in görev süresi 29 Mart'ta doluyor.

BU YIL İLK KEZ ERDOĞAN İSTEDİĞİ İSMİ ATAYACAK

Daha önce ÖSYM Başkanı'nı YÖK atıyordu. Ancak 2011'de ÖSYM Kanunu'nun değişmesiyle birlikte kuruma başkan, bu yıl ilk kez YÖK'ün belirlediği 3 aday arasından Cumhurbaşkanı tarafından atanacak. Erdoğan, istediği ismi ÖSYM Başkanı olarak atayacak.

(Kaynak : Milliyet)

YÖK, ÖSYM Başkanlığı İçin MEB\'e 3 İsim Önerdi; Ali Demir Listede Yok
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel YÖK, ÖSYM Başkanlığı İçin MEB'e 3 İsim Önerdi; Ali Demir Listede Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • korkut ata: ooo o zaman erdoğan kendini atar oraya da, yök başkanına da soruşturma açtırır neden benim ismimi göndermediniz bana diye :)) 14 1 Yanıtla

Advertisement