Yok Böyle Bir Maç! Tam 9 Gol Var...: 4-5 - Son Dakika
Spor

Yok Böyle Bir Maç! Tam 9 Gol Var...: 4-5

Yok Böyle Bir Maç! Tam 9 Gol Var...: 4-5

Bundesliga'da haftanın en dikkat çeken maçı Frankfurt ve Stuttgart arasında oynandı.

25.10.2014 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundesliga'da 9. hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt ile Stuttgart arasında oynanan maç nefesleri kesen anlara tanık oldu. Gol düellosu halinde geçen maçta son gülen taraf Stuttgart'tı.

Heyecan dolu maçta gol perdesi 21. dakikada ev sahibi Frankfurt ile açıldı. Anderson'un kullandığı kornerde Seferovic'in yakın mesafeden kafa vuruşu direkten döndü. Devam eden topu iyi takip eden Madlung'u topu tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Stuttgart golden sonra ataklarını sıklaştırırken, beraberlik golünü 34. dakikada bulabildi. Harnik'in penaltı noktasının biraz gerisinden güzel vuruşunda top ağlarla buluşurken, bu golden sadece iki dakika sonra aynı futbolcu hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü kaydederek Stuttgart'ı deplasmanda öne taşıdı ve soyunma odalarına bu skorla gidildi.

İkinci yarıdaki gol yağmuru ise 51. dakikada Gentner'in ayağından gelen golle başladı. Maxim'in pasında sol çaprazda topla buluşan Alman orta saha düzgün bir vuruşla kaleciyi avladı.

Frankfurt farkın ikiye çıkmasıyla daha agresif bir oyun sergilemeye başladı. Hızlı çıkılan atakta 57'de Meier durumu 2-3 yaptı ve dört dakika sonra da Aigner skora denge getirdi.

Rüzgarı arkasına alan ev sahibi, 65'te Stendera'nın kullandığı serbest vuruşta Madlung'un kafasıyla maçı çevirmeyi başardı. Son dakikalara doğru kontrolü kaybeden iki takımdan Stuttgart, 81'de Niedermeier'in güzel pasında Werner ile kaleciyle karşı karşıya pozisyonda golü buldu ve skoru 4-4 yaptı.

Son olarak 84. dakikada sahneye çıkan günün başarılı isimlerinden Gentner takipçiliğini konuşturarak serbest vuruş pozisyonunda yakın mesafeden topu tıklayarak takımına galibiyeti getirdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Yok Böyle Bir Maç! Tam 9 Gol Var...: 4-5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement