Yoksulluk İki Kez İntiharın Eşiğine Getirdi - Son Dakika
Güncel

Yoksulluk İki Kez İntiharın Eşiğine Getirdi

Edirne’de, Cemile Mızga isimli bir anneanne, iki torunu ve kızıyla gecekonduda yaşam mücadelesi veriyor.

20.02.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, Cemile Mızga isimli bir anneanne, iki torunu ve kızıyla gecekonduda yaşam mücadelesi veriyor. Geçim sıkıntısını gözyaşları içinde anlatan Cemile Mızga, fakirlik nedeniyle iki kez intihara kalkıştığını söyledi. İki torunu ve kızının karnını doyurmak için çöpteki çürümüş yiyecekleri toplayarak yaşamlarını devam ettirmeye çalıştıklarını anlatan Mızga, komşularının yardımları sayesinde hayata tutunduğunu belirtti.

Karaağaç Mahallesinde selin yaşanmasından sonra topladığı hurdaları satamadığını ifade eden Mızga, "Çok çaresizim. Ben utanılacak bir şey yapmıyorum. Torunlarıma ekmek istiyorum. Ben dilenci değilim, iş istiyorum" dedi.

"TORUNLARIMI FARELER YİYECEK"

Yaşadığı gecekonduda farelerin bulunduğunu belirten Mızga, "Farelerle yaşıyorum. Her taraf delik deşik. Torunlarımı fareler yiyecek. Ev üstümüze çökecek. Bugün yağsız, soğansız makarna yaparak torunlarıma yedirmeye çalışacağım. Sesimi duyuramadım. Sonunda ben intiharı düşündüm. Edirne polisi beni iki defa Meriç nehrinden kurtardı" diye konuştu. Gecekonduda yaşam mücadelesi veren Mızga, yardım eli bekliyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yoksulluk İki Kez İntiharın Eşiğine Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement