Yokuşbaşı Köyünde "Bahar Şenliği" - Son Dakika
Yerel

Yokuşbaşı Köyünde "Bahar Şenliği"

"Bahar Şenliği" düzenlendi.

30.05.2012 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulanık'ın Yokuşbaşı Köyü İlköğretim Okulu'nda

"Bahar Şenliği" düzenlendi.

Yokuşbaşı Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen şenlikte, öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı gösteriler sunuldu.

Şenliğe İl Milli Eğitim müdür yardımcıları Cüneyt Öner ve Yavuz İçyer, Teftiş Kurulu Başkanı Tuncay Ay, İl Milli Eğitim şube müdürleri Sabahattin Subaşı, Hadi Taşkaya ve veliler katıldı.

Açılışta konuşan Öner, Yokuşbaşı köyünde eğitime büyük önem verildiğini söyledi. Öner, şöyle konuştu:

"Yokuşbaşı Köyü İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerini böyle bir çalışma yaptıkları için kutluyorum. Bu köyümüzde üniversiteyi okuyanlar ve mezun olanlar toplam 110 kişidir. Bu köyden çıkıp okuyan ve gelecek nesillere örnek teşkil edenleri kutluyorum. Bunları okutan anne ve babalara teşekkür ediyorum. İleride bu köyden daha çok genç üniversiteye gidecek. Çünkü gençler arasında bir okuma sevdası ve yarışı vardır. Bu gençlerden sadece üniversite mezunu olmalarını değil vatana, millete faydalı insan ve vatandaş olmalarını bekliyoruz."

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Subaşı şenlik pastasını kesti ve öğrenciler tarafından hediye edilen Türk Bayrağı'nı Erentepe Jandarma Karakol Komutanı'na teslim etti. Daha sonra ana sınıfı öğrencilere diplomaları verildi.

- MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yokuşbaşı Köyünde 'Bahar Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement