Yol Genişletildi, Telefon Santrali Ortada Kaldı - Son Dakika
Yaşam

Yol Genişletildi, Telefon Santrali Ortada Kaldı

Yol Genişletildi, Telefon Santrali Ortada Kaldı

Sivas'ta genişletme ve tadilat çalışması yapılan yolda telefon santrali ortada kaldı. Mahalle sakinleri, sürücüler için tehlike oluşturan santralin kaldırılmasını istedi.

20.09.2016 09:49  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta Yüceyurt Mahallesi'nde genişletme ve tadilat çalışması yapılan yolda telefon santrali ortada kaldı. Mahalle sakinleri, sürücüler için tehlike oluşturan santralin kaldırılmasını istedi.

Yüceyurt Mahallesi Selahattin Erorhan Caddesi ve Şehit Akgün Sezginer Caddesi'ni birbirine bağlayan yolda bir süre önce yol genişletme ve tadilat çalışması yapıldı. Fakat bölgede bulunan bir telefon santrali, tadilat sonrası iki caddenin kesiştiği noktanın ortasında kaldı.

YOL ORTASINDA UNUTULDU

Tam ortada bulunan santral sürücüler için tehlike oluşturmaya başladı. Telefon santralinin yol ortasında unutulmasına mahalle sakinleri tepki gösterdi. Yüceyurt Mahallesi Muhtarı Cemil Gözen, asfalt çalışmaları sonrası telefon santralinin yolun ortasında unutulduğunu ve yolu ikiye böldüğünü belirterek, "Bu yıl asfalt altyapı, pis su borularının yenilenmesi gibi çalışmalar yapıldı. Bu sırada telefon santrali ortada kaldı. Yetkililer yaklaşık bir ay içerisinde kaldıracaklarını söylemişlerdi. Bunun buradan kaldırılmasının aciliyeti var. Çünkü yol açıldı ve burayı bilmeyenler için tehlike arz ediyor.

Yol Genişletildi, Telefon Santrali Ortada Kaldı

"KAZA OLMADAN KALDIRILSIN"

Bu mahallenin hemen hemen tamamına da telefon iletişimi bu telefon santralinden veriliyor. Bir an önce bunun buradan kaldırılıp bu yolun düzenli bir şekilde trafiğe açılması gerekiyor. Olası bir kazada telefon iletişimi kesilecek. Kaza olmadan yapılmasını talep ediyoruz. Acilen bu telefon santralinin buradan kaldırılması gerekiyor" diye konuştu. Sürücüler ise caddeden geçerken yolun ortasındaki telefon santralini gördüklerinde şaşırdıklarını söyledi.

Yol Genişletildi, Telefon Santrali Ortada Kaldı

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Yol Genişletildi, Telefon Santrali Ortada Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Başkan Ünlü, Uzunyalı'da incelemelerde bulundu
    17:06 Başkan Ünlü, Uzunyalı'da incelemelerde bulundu

    Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Uzunyalı'da oteller ve restoranlar bölgesinde incelemelerde bulundu. Yayaların rahat etmesi için çalışmalar başlattı.

  • Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi
    16:53 Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi. Müftülük Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı dağıtırken, iki engellinin akülü engelli aracı talebiyle karşılaştıklarını belirtti. Hayırsever vatandaşların bağışlarıyla iki akülü araç temin edildi ve engellilere teslim edildi.

  • Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi
    16:44 Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi

    Bingöl'ün Yedisu ilçesinde ormanlık alanın yakınındaki bahçelikte gezinen 2 bozayı yavrusu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki ormanın yakınındaki bahçelik alanda yanlarında anneleri olmayan 2 bozayı yavrusu görüldü. Bahçede gezinerek etrafta yiyecek aradıkları sanılan bozayı yavruları, bir süre sonra insanları görünce ormanlık alana doğru kaçtı. Sevimli bozayı yavruları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

  • Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
    16:42 Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.


Advertisement