Yol Kapatan Gruba Müdahale - Son Dakika
Güncel

Yol Kapatan Gruba Müdahale

Muş'un Varto ilçesinde güvenlik güçleri, Varto-Karlıova karayolunu hendek kazarak kapatan gruba yönelik hava destekli müdahale başlattı.

10.06.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto ilçesinde güvenlik güçleri, Varto- Karlıova karayolunu hendek kazarak kapatan gruba yönelik hava destekli müdahale başlattı.

Varto-Karlıova karayolu, 10. kilometredeki Leylek köyü yakınlarında 2 gün önce bir grup tarafından ulaşıma kapatılmıştı. Hendek kazılarak barikat kurulan yolda kimlik kontrolü yapan gruba, sabah saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince müdahale edildi. Bölgeye geçişlere izin verilmezken, yapılan müdahale sonucu ortalık bir anda adeta savaş alanına döndü. Olaylar esnasında karayolundaki hendekleri kapatmak için bölgeye giden 2 kepçe operatörü de yaralandı. Varto Devlet Hastanesi'ne kaldırılan biri ağır 2 yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından 2 kepçe ile bir kamyon molotofkokteyli atılarak ateşe verilirken, TOMA'ların müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Bölgeden gerginlik devam ediyor. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yol Kapatan Gruba Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement