Yol Kenarında Bulunan İnsan İskeleti Kriminal Laboratuvarına Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Yol Kenarında Bulunan İnsan İskeleti Kriminal Laboratuvarına Gönderildi

Yol Kenarında Bulunan İnsan İskeleti Kriminal Laboratuvarına Gönderildi

Kırıkkale’de bir vatandaş tarafından yol kenarında bulunan insan iskeleti kalıntıları kimlik tespiti yapılmak üzere kriminal laboratuvarına gönderildi.

25.12.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de bir vatandaş tarafından yol kenarında bulunan insan iskeleti kalıntıları kimlik tespiti yapılmak üzere kriminal laboratuvarına gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale'nin Ahılı Köyü arpalık mevkiinde bahçesine giden bir vatandaş yol kenarında kafatası ve iskelet kalıntıları gördü. Vatandaş, olayın incelenmesi ve araştırılması için İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelerek inceleme başlatan ekipler, bir insana ait olduğu tespit edilen kafatası ve iskeletten kalan kemik parçalarını toplayarak incelenmek ve kimlik tespiti yapılmak üzere kriminal laboratuvarına gönderdi.

Civarda eskiye dayanan toplu mezar bulunmadığını söyleyen Köy Muhtarı Davut Doğan, "Bir köylümüz yoldan geçerken fark ettiği kafatasını jandarmaya ihbar etmiş. Jandarma ekipleri de bölgeye gelerek inceleme başlattı. Bulunan kafatası ve kemik parçaları incelenmek üzere kriminal laboratuvarına gönderildi. Kriminal laboratuvarından gelen sonuçla iskeletin kime ait olduğu tespit edilecek. Öte yandan köyümüzde yaşayan 80-90 yaşlarındaki vatandaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre de bu civarda toplu mezar bulunmuyor. Laboratuvar sonucunun ardından olay aydınlatılacak" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yol Kenarında Bulunan İnsan İskeleti Kriminal Laboratuvarına Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement