Yol Kesen Teröristlerin Doktoru Öldürmesi - Son Dakika
Yerel

Yol Kesen Teröristlerin Doktoru Öldürmesi

Edirne Tabip Odası, kentte görev yapan doktor S.K. hakkında, doktor Abdullah Biroğul'un Diyarbakır'da yol kesen teröristlerce öldürülmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı iddia edilen mesaj nedeniyle soruşturma başlattı.

03.09.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Tabip Odası, kentte görev yapan doktor S.K. hakkında, doktor Abdullah Biroğul'un Diyarbakır'da yol kesen teröristlerce öldürülmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı iddia edilen mesaj nedeniyle soruşturma başlattı.

Edirne Tabip Odası Başkanı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, Biroğul'un Diyarbakır'da karayolunu kesen teröristlerce öldürülmesinin ardından, Süloğlu Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor S.K'nın hesabından paylaşım yapıldığını hatırlattı.

S.K'nın açıklamasında sosyal medya hesabının kendisine ait olduğunu ancak mesajı kendisinin yazmadığını savunduğunu anlatan Tanrıkulu, kendisiyle henüz görüşemediklerini belirtti.

Tanrıkulu, "Raporlu olduğu için aile sağlığı merkezinde bulamadık. Onunla bu konuyu konuşmak istiyoruz. Atılan tweet bizi çok üzdü ama medyadan izlediğim kadarıyla doktor S.K. hesabından atılan tweetten haberinin olmadığını söylüyor. Bu konuyu araştıracağız. Edirne Tabip Odası olarak derhal soruşturma başlattık, bu konu incelenecek" diye konuştu.

Ertuğrul Tanrıkulu, konuyla ilgili Sağlık Bakanlığı'nın da işlem başlattığını vurgulayarak, yazılan mesajın doktor S.K tarafından yazıldığının tespiti halinde bir süre meslekten uzaklaştırma alabileceğine dikkati çekti.

Meslektaşları Abdullah Biroğul'un Diyarbakır'ın Kulp ve Lice ilçeleri arasında karayolunu kesen terör örgütü PKK mensuplarınca öldürülmesini ve terör olaylarının tümünü kınadıklarını söyleyen Tanrıkulu, konuyla ilgili Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi'nin açıklamasını okudu.

Süloğlu Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor S.K'nın, Biroğul'un teröristlerce öldürülmesinin ardından, sosyal medya hesabından "Kimse kusura bakmasın ama bir doktor olarak sevindim. Kitap okumuş ama cahil kalmış bir insandan kurtuldu dünya" şeklindeki mesajı, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı öne sürülmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yol Kesen Teröristlerin Doktoru Öldürmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement