Yol Kesip Araç Yaktılar - Son Dakika
Güncel

Yol Kesip Araç Yaktılar

Bingöl-Diyarbakır kara yolunu kapatan yüzü kapalı bir grup, biri yolcu otobüsü olmak üzere dört aracı ateşe verdi.

24.07.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl- Diyarbakır kara yolunu kapatan yüzü kapalı bir grup, biri yolcu otobüsü olmak üzere dört aracı ateşe verdi. Güvenlik güçleri, eylemi gerçekleştiren grubu yakalamak için çalışma başlattı.

Suruç ilçesinde 32 kişinin ölümü, 104 kişinin yaralanmasına neden olan patlamanın ardından başlayan karışıklık, can ve mal kayıplarına neden oluyor. Türkiye'nin farklı illerinde sokak eylemleri ve polise yönelik saldırılar sürerken, Diyarbakır-Bingöl karayolunda bir kez daha araçlar ateşe verildi.

Bingöl- Diyarbakır karayolu Lice ilçesi Fisovası mevkisinde sabah saatlerinde yolu kesen bir grup, vatandaşları araçlardan indirerek, örgüt propagandası yaptı. 'Siz cezalısınız' diyerek vatandaşları rehin alan grup, Bingöl-Diyarbakır arası yolcu taşımacılığı yapan 21 FS 012 plakalı yolcu otobüsü ile 3 aracı ateşe verdi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Grup, 4 aracı ateşe verip bir süre örgüt lehine propaganda yaptıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine bölgeye giden güvenlik güçleri, yolda mahsur kalan vatandaşları ifadelerine başvurmak üzere karakola götürdü. Yakılan araçların yoldan çıkarılmasıyla kara yolu araç trafiğine açılırken, güvenlik güçleri eylemi gerçekleştiren grubu yakalamak için çalışma başlattı. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yol Kesip Araç Yaktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement