Antalya'da Suriyeli Vatandaş Yol Ortasında Karısını Dövdü - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Suriyeli Vatandaş Yol Ortasında Karısını Dövdü

Antalya\'da Suriyeli Vatandaş Yol Ortasında Karısını Dövdü

Suriye uyruklu olduğu belirlenen kişi, kullandığı araçtan inmeye çalışan eşini yol ortasında dövdü. Çevredekilerin şaşkınlıkla izlediği çift, ardından bir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

20.08.2016 15:56  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, Suriye uyruklu bir kişi, iki çocuğunun gözleri önünde karısını dövdü.

KADIN, ARAÇTAN İNMEK İSTEDİ

Olay, öğle saatlerinde Konyaaltı ilçesi, Akdeniz Bulvarı sahil kesiminde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı kameralarına yansıyan olayda, Gaziantep plakalı bir otomobilde, ismi belirlenemeyen Suriye uyruklu bir kişinin kullandığı aracın kapısını açan kadın inmek istedi. Kadının araçtan kendini atacağını gören adam, hemen otomobili sağa çekti.

Antalya'da Suriyeli Vatandaş Yol Ortasında Karısını Dövdü

KAFASINA YUMRUK ATTI

Araç içindeki tartışmanın ardından otomobilden inen kadın, yine araçtan inip yanına gelmekte olan kocasının kafasına çaydanlıkla vurmak istedi. Karısının kolunu büküp elindeki çaydanlığı alan adam, kadını iteledi. Canı yanan ve bağıran kadın, bu defa aracın arka kapısını açıp içeride bulunan 7 yaşlarındaki çocuğunu araçtan indirdi ve aracın içindeki eşyaları dışarı atmaya başladı. Bunu görünce daha da sinirlenen kocası, bu defa kadının kafasına yumruk attı. Acı içinde kıvranan kadın, kaldırıma oturup bağırmaya başladı. Bu arada olayı görüntüleyen gazetecilerin farkına varan koca tepki gösterdi ancak bir taraftan da yerdeki eşyalarını toplamaya devam etti.

Antalya'da Suriyeli Vatandaş Yol Ortasında Karısını Dövdü

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ GELİP OTURDU

Kadın, bir anda oturduğu yerden kalkıp hızlı adımlarla kaldırımda tek başına ilerlerken, adam da rahat tavırlarıyla eşyaları topladı. Bir anda annesi ile babasının kavgası arasında kalıp ne yapacağını bilemeyen çocuk ise, aracın kapısını açıp içine bindi. Koca, aracıyla kaldırımda tek başına giden karısına işaret edip aracına çağırdı. Araca gelen kadın, önce ön koltukta oturan çocuğu sert bir hareketle indirip kendi oturdu, çocuk ise daha sonra otomobilin arka tarafına bindi. Yola devam eden aile, şüphe üzerine bu defa cadde üzerinde polis tarafından durduruldu. Evli oldukları ve zorla alıkoymanın olmadığının anlaşılması üzerine aile, yoluna devam etti.

Antalya'da Suriyeli Vatandaş Yol Ortasında Karısını Dövdü

Bu arada, araç içindeki kadının polise durumu anlatmak ve şikayetçi olmak yerine babasının öldüğünü söylemesi dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Suriyeli Vatandaş Yol Ortasında Karısını Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement