Yol Tartışması Az Daha Yine Can Alıyordu - Son Dakika
Güncel

Yol Tartışması Az Daha Yine Can Alıyordu

Yol Tartışması Az Daha Yine Can Alıyordu

Çanakkale'nin Çan İlçesi'ndeki bir kavşakta iki sürücü arasında başlayan yol tartışmasında, servis minibüsü şoförü 59 yaşındaki M.A., otomobil sürücüsü 26 yaşındaki Göksel Gündüz'ü göğsünden bıçakladı.

27.05.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan İlçesi'ndeki bir kavşakta iki sürücü arasında başlayan yol tartışmasında, servis minibüsü şoförü 59 yaşındaki M.A., otomobil sürücüsü 26 yaşındaki Göksel Gündüz'ü göğsünden bıçakladı. Ağır yaralı olarak otomobiliyle hastaneye ulaşabilen Gündüz, iki gün yoğun bakım servisinde yattıktan sonra hayati tehlikeyi atlatıp normal odaya alındı.

Bıçağın kalbinin iki santimetre altına isabet ettiğini söyleyen Gündüz, benzer bir olayda Bartın'da ölen öğretmen Tayfun Erol'ı hatırlatıp, bu tip kişilerin gerekirse psikolojik tedaviye alınması gerektiğini söyledi.

Olay, geçen pazar saat 23.40'da Seramik Mahallesi Mesut Hulki Öner Caddesi'ndeki döner kavşakta meydana geldi. İki sürücü arasında korna çalınması yüzünden başlayan yol tartışmasında, işçi taşıdığı öğrenilen servis minibüsü şoförü M.A., elektrik teknisyeni Göksel Gündüz'ü göğsünden bıçakladı. Yaralı halde otomobilini kullanıp Çan Devlet Hastanesi'ne ulaşabilen Gündüz, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan kontrollerde bıçağın kalbinin iki santimetre altına isabet ettiği belirlenen Gündüz, iki gün yoğun bakım servisinde tutuldu. Bu sabah hayati tehlikeyi atlatan Gündüz, normal odaya alındı. Gözaltına alınan minibüs şoförü M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Sağlık durumu iyiye giden Gündüz, yaşadığı o korku dolu anları şöyle anlattı:

"Tali yoldan anayola direk önüme çıkan sürücüye korna çaldım. Bildiğiniz trafik magandası herhalde çok sinirlendi. Aracından inerek direk küfür edip yanıma geldi. Aracımı tekmeledi. Aracın içindeyken beni yumrukladı. Zorla aracımdan aşağıya indim. İner inmez beni bıçakladı. Bıçaklandığımı fark ettiğim gibi yeniden aracıma binerek hemen hastaneye gittim. İlk müdahale orada yapıldı. Bıçak darbesi kalbimin iki santimetre aşağısına denk gelmiş. Çanakkale'ye sevk ettiler. Bu sabah gözlerimi açtım. Çok şükür hayattayım" dedi.

"MASUM İNSANLARIN CANINI YAKIYORLAR"

Trafikte magandaların cirit attığını ve bundan büyük endişe duyduklarını belirten Göksel Gündüz, geçen hafta benzer bir olay yüzünden başka bir sürücü tarafından öldürülen öğretmen örneğini vererek, "Benim yaşadığım olayda ise diğer şoför benden yaşça büyük olmasına rağmen yaptığı davranış çok yanlış. Her geçen gün trafikte magandalar artıyor. Olmaması gereken şeyler. Böyle en ufak şeye sinirlenen bir insanın trafiğe salınmamasını temenni ediyorum. Gerekirse psikolojik tedavi alsınlar. Masum insanların canını yakıyorlar" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yol Tartışması Az Daha Yine Can Alıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement