Yolanthe ile Kıvanç, Maçı Birlikte İzledi - Son Dakika
Magazin

Yolanthe ile Kıvanç, Maçı Birlikte İzledi

Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Chelsea-Galatasaray maçını kiraladığı süitte Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte izledi.

20.03.2014 07:42  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea-Galatasaray maçı için 12 bin liraya lüks bir süit kiraladı. Güzel model karşılaşmayı, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve sevgilisiyle birlikte izledi.

BAŞAK DİZER DE ORADAYDI

Galatasaraylı Sneijder ve eşi Yolanthe ile Nişantaşı'nda aynı sitede oturdukları Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer ikilisinin arasından su sızmıyor. Yolanthe, salı akşamı oynanan Chelsea ile Galatasaray arasındaki Şampiyonlar Ligi maçı için W Hotel'de 12 bin liraya süit kiraladı. Cabau, Tatlıtuğ ve Dizer'i de davet etti.

"BEKLEDİĞİMİZ SONUÇ DEĞİL"

Yolanthe ve konukları, Galatasaray maçı 2-0 kaybedince otelden üzgün ayrıldı. Dışarıya Başak Dizer'in koluna girerek çıkan Yolanthe, soruları yanıtsız bıraktı. Tatlıtuğ ise "Beklediğimiz sonuç bu değildi. Üzüldük, Galatasaray'ın yoluna devam etmesini isterdik" demekle yetindi.

Yolanthe ile Kıvanç, Maçı Birlikte İzledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yolanthe ile Kıvanç, Maçı Birlikte İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ŞANLIFENERBAHÇE: Maç kaç kaç bitti acaba :))) 13 10 Yanıtla
  • kenan cenk: adamın böyle karısı olsun 1 mılyon euro borcu lsun. kavun gibi kadın. ama sneyder sahıp cıkması lazım esıne. yoksa kıvanc elınden alır 10 9 Yanıtla
  • ahsen mert: abi kadın gibi kadın. soyulmus seftali gibi. Sneyder de karısına sahıp cıkması laızm. yoksa yakında cilalamaya baslar 10 8 Yanıtla
  • gerçekçi: kıvanç maçı nasıl bitirdi acaba 1 8 Yanıtla

Advertisement