Yolcu Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 9 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Yolcu Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 9 Yaralı

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde, yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

13.02.2016 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Eskişehir'e gitmekte olan Kamil E. idaresindeki 61 S 5003 plakalı yolcu otobüsü ile Berat C. idaresindeki 06 PNS 40 plakalı kamyon, Sivrihisar yakınlarında çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralanırken, yaralılarda olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla kaldırıldıkları Eskişehir'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla alakalı soruşturma sürüyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yolcu Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kocaeli Başiskele'de 3 araç karıştı, 2 kişi yaralandı
    11:04 Kocaeli Başiskele'de 3 araç karıştı, 2 kişi yaralandı

    Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil takla atarak, park halindeki başka bir otomobile çarptı. Kazada 3 araçta maddi hasar meydana gelirken, takla atan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Küçükçekmece'de ehliyetsiz sürücü iki çocuğa çarptı: O anlar kamerada
    11:00 Küçükçekmece'de ehliyetsiz sürücü iki çocuğa çarptı: O anlar kamerada

    Küçükçekmece'de, ehliyetsiz sürücünün kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıkarak önce park halindeki araca ardından iki çocuğa çarptı. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücü olay yerinden kaçtı ve polis ekipleri tarafından aranıyor.

  • Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı
    11:00 Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak, kasten öldürme ve yaralama gibi suçlardan hüküm giyenler bulunuyor. Zanlılar, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Gebze'de Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı
    10:58 Gebze'de Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde park halinde olan ve bir anda hareket ederek içinden dumanların yükseldiği araç, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Olayda araçta ufak çaplı hasar meydana geldi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Jandarmadan yasaklı maddeye geçit yok: 1 kişi tutuklandı
    10:58 Jandarmadan yasaklı maddeye geçit yok: 1 kişi tutuklandı

    Tekirdağ'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirilerek gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı. Operasyonlar sonucunda 10 gram uyuşturucu, 7 adet sentetik hap ve diğer suç delilleri ele geçirildi.

  • Adana'da kamyonet çalan çift kamerada
    10:55 Adana'da kamyonet çalan çift kamerada

    Adana'da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı. Kamyoneti çalan çift, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle tespit edildi.

  • Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Tutuklama
    10:53 Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Tutuklama

    Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir kuyumcuya silahlı saldırı düzenleyen 2 kişi ile onlara yardım eden 1 kişi tutuklandı. Şüpheliler, kuyumcudan çok sayıda ziynet eşyası çaldıktan sonra olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, şüphelilerin İstanbul'a kaçtığını tespit etti ve eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çalınan eşyalar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, adli işlemlerin ardından tutuklandı.

  • Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Şüpheli Tutuklandı
    10:51 Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Şüpheli Tutuklandı

    Ankara'da bir kuyumcu dükkanını soyan 2 şahıs ile onlara yardım eden bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soygun anı güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, soyguncuların kimliklerini tespit ederek İstanbul'da yakaladı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çalınan takılar, silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Zanlılar mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

  • Kayseri'de Kumar Oynatan İş Yerlerine Operasyon
    10:49 Kayseri'de Kumar Oynatan İş Yerlerine Operasyon

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda kumar oynatıldığı tespit edilen 4 iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 şahsa adli işlem yapılırken, 20 şahsa da idari işlem uygulandı. Toplamda 124 bin 900 TL idari para cezası kesilirken, kumar masalarında kullanılan 420 adet pul ve 300 TL paraya el konuldu. Ayrıca ruhsatsız faaliyet yürüten bir mekan da süresiz kapatıldı.

  • Adana'da Kendini Polis Olarak Tanıtan Şahıslara Hapis ve Adli Para Cezası
    10:49 Adana'da Kendini Polis Olarak Tanıtan Şahıslara Hapis ve Adli Para Cezası

    Adana'da kendilerini polis olarak tanıtan 2 sanık, bir kadının değerli eşyalarını ve para miktarını alarak dolandırıcılık suçundan yargılandı. Mahkeme, sanıklara 6 yıl 6'şar ay hapis cezası ve 400'er bin lira adli para cezası verdi.

  • Seul'da Zincirleme Trafik Kazasında 17 Kişi Yaralandı
    10:41 Seul'da Zincirleme Trafik Kazasında 17 Kişi Yaralandı

    Güney Kore'nin başkenti Seul'ün Seongbuk bölgesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 araç karıştı ve 17 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan kamyon sürücüsü ve bir araç sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen ekipler, kullanılamaz hale gelen araçların kaldırılması için çalışma başlattı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement