Yolcu Otobüsü, Önündeki Tankere Çarptı: 2 Ölü, 13 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yolcu Otobüsü, Önündeki Tankere Çarptı: 2 Ölü, 13 Yaralı

Yolcu Otobüsü, Önündeki Tankere Çarptı: 2 Ölü, 13 Yaralı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde yolcu otobüsünün önünde giden yakıt tankerine arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

14.06.2015 19:55  Güncelleme: 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nden gelerek Mardin yönüne gitmekte olan Eyüp Kaçan yönetimindeki 33 DJB 92 plakalı yolcu otobüsü, önde giden ve yakıt ticareti yaptığı öğrenilen M.D.'nin kullandığı 73 FE 311 plakalı tankere arkadan çarptı. Çarma sonucu ön kısmı tamamen parçalanan otobüste bulunan sürücü Eyüp Kaçan, yolcular; Barış Özlem Boz, Ebubekir Petekkaya, Ayşe Öznur Demir, Irak asıllı Barakat Qasm Kcho, Handan Sarıdaş Gül, Enes Adıgüzel, İsmail Ayhan, Tülay Ayhan, Aydın Eryağma, Fatma Derinkuyu, Kemal Derviş, Murat Kundakçı, Oğuz Han ve Nesrin Ürün olmak üzere toplam 15 kişi yaralandı. Otübüste sıkışan yaralılar, kaza yerine gelen 112 Acil Servisi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Nusaybin Arama-Kurtarma ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

YARALILARDAN İKİSİ HAYATINI KAYBETTİ

112 Acil Servis Ambulansı ve yoldan geçen araçlar tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sürücü Eyüp Kaçan (34) ve yolculardan Enes Adıgüzel (20), yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaçan ve Adıgüzel'in cesetleri, otopsi yapılmak üzere Nusaybin Devlet Hastanesi morguna konuldu.

"BİR ANDA ÖNÜMÜZÜ DUMAN KAPLADI"

Olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen yedek sürücü Mehmet Salih Karakoç, "Biz seyir halindeydik. Bir anda önümüzü duman kapladı ve önümüzdeki tankere arkadan çaptık" dedi. Yaralıların tedavisi sürüyor.

KAZA ANIZ YAKILDIĞI İÇİN Mİ OLDU?

Görgü tanıkları, yol kenarındaki anız yangınları nedeniyle karayolunu duman kapladığını, kazanın da bu yüzden meydana geldiğini iddia ettiler. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolcu Otobüsü, Önündeki Tankere Çarptı: 2 Ölü, 13 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • TURAN: VATANINI MİLLETİNİ,BAYRAĞINI DİNİNİ SEVEN KARDEŞLER..AKILLI OLUP ...AKP ÇATISINDA TOPLANMALİYİZ...YOKSA İŞ İŞTEN GEÇECEK... MHP Lİ KARDEŞLER TABANLAR AYNİ, İŞ SİZE DÜŞÜYOR... SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR...FARKİNA VARMADİNİZMİ SOL HAİNLER GİZLİDEN GİZLİYE BİRBİRİNİ DESTEKLİYOR...GEZİCİLER,CAPULCULAR,DHKPC-CİLER,PKK CİLAR,ŞARAPÇILAR, AYYASCİLAR,GAYLAR,LEZBİYENLER,HAİN KROLAR,HAİN ALEVİLER,HAİN ERMENİLER...BİRLİK OLMUŞLAR VATANA,BAYRAĞA, EZANA SAHİP ÇIKAN ....AKP YE SALDİRİYORLAR...LÜTFEN AKLİNİ KULLAN BU HAİNLERE FİRSAT VERMEYELİM...SEHİTLERİMİZİ DÜŞÜN, ONLARİN AĞINI ALMAYALİM..... 12 37 Yanıtla
  • hüseyin dağ: Ölenlere, Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum, mekanları cennet olsun.. 41 3 Yanıtla
  • e mamedoglu: Mekan ları cennet olsun 24 2 Yanıtla
  • can türk: Allah rahmet eykesin mekankai cenet olsun 17 0 Yanıtla
  • Akil: turancıymış takkeci AKP li 1 9 Yanıtla
  • DİJWAR: ülenler gerici sanırsam 0 7 Yanıtla
  • HaKaN: Gerçekten bu ölen insanlar üZerine siyaset yapan mallara hayret ediyorum insan ölüyor insan gerçekten mi buna gülüyorsunuz gerçekten mi vicdanınız sızlamıyor yazık sizinle aynı havayı soluduğuma... Ölenlere ALLAH'tan rahmet diliyorum... 6 1 Yanıtla
  • Mardinli: Vatandaşa cevap senin gibiler kazanmayacak 6 1 Yanıtla
  • nuri: bırakın kürdü türkü kaza bu kaza yarın ne olacağımız bellimi Allah düşmanıma bile göstermesin Allah çoluğumuzu çocuğumuzu kazalardan belalardan korusun mübarek ramazan ayı geliyor bırakın bu kini nefreti ülkemizde gül gibi geçinip gidelim bu dünya kime kaldıki bizede kalsın Allah yakınlarına sabır versin 6 0 Yanıtla
  • İnadına MHP: Pkk nin işidir 2 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement