Yolcu Otobüsünde Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Yolcu Otobüsünde Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Yolcu Otobüsünde Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Muğla'nın Milas İlçesi otogarında, polisin bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada, koltuğun altına poşet içinde gizlenmiş bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

21.06.2016 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas İlçesi otogarında, polisin bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada, koltuğun altına poşet içinde gizlenmiş bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Koltuktaki yolcunun otobüs otagara girmeden yolda indiği ve biletini de sahte kimlikle aldığı belirlendi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Milas Grup Amirliği Ekipleri, istihbarat çalışmasıyla İzmir'den Bodrum'a bir yolcu otobüsüyle uyuşturucu hap getirileceğini belirledi. Bunun üzerine bugün öğlen saatlerinde Milas Otogarı'nda önlem alındı. Polis, perona yanaşan otobüste yaptığı aramada, koltuklardan birinin altına poşet içinde saklanmış, sarı ve mavi renkli toplam bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Uyuşturucu hapların ele geçirildiği koltuktaki yolcunun otobüs otagara girmeden yolda indiği ve biletini sahte kimlik kullanarak aldığı tespit edildi. Polis, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolcu Otobüsünde Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement