Yolda Kalan Adamı, Polisler Memleketine Gönderdi - Son Dakika
Yerel

Yolda Kalan Adamı, Polisler Memleketine Gönderdi

Yolda Kalan Adamı, Polisler Memleketine Gönderdi

Gümüşhane’den Adıyaman’a gelerek parasını düşürüp yolda kalan adama, polis ekipleri, bilet alarak adamı memleketine gönderdi.

19.04.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'den Adıyaman'a gelerek parasını düşürüp yolda kalan adama, polis ekipleri, bilet alarak adamı memleketine gönderdi.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane'den, Adıyaman'a gelen ismi öğrenilmeyen bir adam, pantolon cebinin delik olması nedeniyle cebindeki parayı düşürerek parasını kaybetti. Parasız kalarak memleketine dönemeyen adam, memleketi Gümüşhane'ye gidemeyince Adıyaman Valiliği önüne gelerek Valilik önünde oturmaya başladı. Valilik önünde oturan adamı fark eden polis ekipleri, adamın yanına yanaşarak adamla konuştu. Memleketine gidemediğini ve cebinde olan parasını düşürerek kaybettiğini söyleyen adam polis ekiplerine, "Gümüşhane'den buraya geldim. Ama pantolonumun cebi delikmiş fark edemedim cebimdeki olan paramı düşürdüm. Bu yüzden memleketime geri dönemiyorum. Ben de valiliğe gelerek valilik girişinde vali beyin çıkmasını bekledim. Çıktığında durumumu anlatıp kendisinden beni memleketime göndermesini isteyecektim" şeklinde konuştu.

Vatandaşın bu konuşmaları üzerine polis ekipleri, adamı otogara götürerek adama memleketine gidebilmesi için bilet alıp adamı otobüse bindirip gönderdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yolda Kalan Adamı, Polisler Memleketine Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement