Yolda Mahsur Kalan Paletli Ambulansı İl Özel İdare Ekipleri Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Yolda Mahsur Kalan Paletli Ambulansı İl Özel İdare Ekipleri Kurtardı

Yolda Mahsur Kalan Paletli Ambulansı İl Özel İdare Ekipleri Kurtardı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, paletli ambulansla hasta almaya giderken yolda mahsur kalan sağlık çalışanlarını, saatlerce süren bir mücadelenin ardından İl Özel İdaresi ekipleri kurtardı.

10.01.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, paletli ambulansla hasta almaya giderken yolda mahsur kalan sağlık çalışanlarını, saatlerce süren bir mücadelenin ardından İl Özel İdaresi ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye 48 kilometre uzaklığındaki Dombayçayır'ı köyünde yaşayan Epilepsi hastası Fatma Ünal (90) rahatsızlandı. Yaşlı kadının ailesi tarafından 112 Acil Servis ekiplerinden telefonla yardım istenmesi üzerine köye paletli 112 Acil Servis ambulansı sevk edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle paletli ambulans, içerisinde bulunan sağlık görevlileri ile birlikte yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle Göynücek ile Düzağaç köyü arasındaki yolda mahsur kaldı. Bunun üzerine 112 Acil Servis ekipleri durumu İl Özel İdaresine bildirdi. İl Özel İdaresi ekipleri, iş makineleri ile ambulansın bulunduğu bölgeye ulaştı. Mahsur kalanlar, gece boyu yaklaşık 6 saat boyunca devam eden çalışmalarıyla kurtarıldı. Kurtarma çalışmasına İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Demirci, İl Genel Meclis üyesi Oğuz Sertler ve Yol Şube Müdürü Ozan Bakkal da katıldı. Yolun açılması sonucu köye ulaşan doktor ve sağlık ekibi, Fatma Ünal'a ilk müdahale yapıldıktan sonra Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Nöroloji servisinde tedavi altına alınan Ünal'ın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yolda Mahsur Kalan Paletli Ambulansı İl Özel İdare Ekipleri Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement