Son dakika Emanet haberleri, Emanet son dakika, son dakika Emanet

Son Dakika Emanet Haberleri

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Eskişehir'e ziyaret gerçekleştirdi
    15 Mar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Eskişehir'e ziyaret gerçekleştirdi

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Eskişehir'e ziyaret gerçekleştirerek AK Parti belediyeciliğiyle ilimizi tanıştırmanın önemini vurguladı. Bakan Uraloğlu, yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi ve 31 Mart seçimleri için destek istedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda duyurdu: Her büyük şehre 1 şehir hastanesi
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda duyurdu: Her büyük şehre 1 şehir hastanesi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programında konuştu. Erdoğan, her büyük şehri bir şehir hastanesiyle buluşturmayı hedeflediklerini dile getirerek, ''Halihazırda 14 şehir hastanemizin inşaatı devam ediyor. Planlama aşamasında da 3 şehir hastanemiz var. İnşallah bunları da peyderpey tamamlayarak hizmete sunacağız.'' ifadelerini kullandı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık Çalışanlarına Şiddeti Katalog Suçlar Kapsamına Aldık
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık Çalışanlarına Şiddeti Katalog Suçlar Kapsamına Aldık

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı'nda yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarına şiddeti katalog suçlar kapsamına aldıklarını belirtti. Erdoğan, sağlık çalışanlarına şiddet uygulanmasına müsamahalarının olmadığını ve görevlerini huzur ve güven içinde yerine getirebilmeleri için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, sağlık altyapısında dünyada eline su dökecek ülke
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, sağlık altyapısında dünyada eline su dökecek ülke

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık altyapısında dünyada Türkiye'nin eline su dökecek ülke olmadığını belirterek, "Hatta öyle bir seviyeye ulaştık ki artık bizim hastalarımız dışarıya gitmiyor, Avrupa'sından Amerika'sına, dünyanın onlarca farklı ülkesinden insanlar artık şifalarını Türkiye'de arıyor, Türkiye'deki hastanelerde arıyor." dedi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugüne kadar 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanesini hizmete açtık
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugüne kadar 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanesini hizmete açtık

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek, bugüne kadar 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanesini hizmete açtıklarını ve hedeflerinin her büyük şehri bir şehir hastanesi ile buluşturmak olduğunu söyledi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tire Belediye Başkan adayını tanıttı
    13 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tire Belediye Başkan adayını tanıttı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tire ilçesinde düzenlenen bir dizi programda vatandaşlarla buluşarak Tire Belediye Başkan adayı Hayati Okuroğlu'nu tanıttı.

  • Özgür Özel: 'Ödemişin emrine hazırız'
    13 Mar Özgür Özel: "Ödemişin emrine hazırız"

    İzmir Tire'de bir dizi program kapsamında vatandaşlarla buluşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin nerede bir gücü, nerede bir etkisi, nerede bir yetkisi varsa hepsini Ödemiş'in emrine sunmaya hazırız ve kararlıyız" dedi.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: 31 Mart seçimleri önemli bir demokrasi sınavı olacak
    03 Mar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: 31 Mart seçimleri önemli bir demokrasi sınavı olacak

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Batman'da yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak, 2024 yılının daha güzel günlere uyanılacağını ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılacağını belirtti. Bakan Işıkhan, AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan'ı Batmanlılara emanet ettiğini ifade etti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da kira sorununa çözüm önerilerini sunacak
    28 Şub CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da kira sorununa çözüm önerilerini sunacak

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da düzenlediği toplantıda, şehirlerde sabit yaşayanların etkilenmemesi için kira fiyatlarına çözüm önerileri hazırladıklarını ve meclise sunacaklarını açıkladı. Özel ayrıca, belediye başkanlarını koordine edecek birim kurduklarını ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü bu birimin başına düşündüklerini belirtti. Muğla'da kira sorununun çözülmesi, turizm işçilerinin kışın işsiz kalma sorununa çözüm üretilmesi ve sıkıntıya düşen esnafın desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Özel, Muğla'nın üzerine titrediklerini ifade etti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'şimşek Diyor Ki '1 Nisan'dan Sonra Sıkı Para Politikasına Geçeceğiz.
    28 Şub CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "şimşek Diyor Ki '1 Nisan'dan Sonra Sıkı Para Politikasına Geçeceğiz.

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “31 Mart seçimleri, sadece yerel seçimler değil. 31 Mart yerel seçimleri bundan sonra 4 yıl boyunca bir daha herhangi bir seçimin olmayacağı seçimler. Mehmet Şimşek’in ağzında bir bakla var. Diyor ki ‘1 Nisan’dan sonra sıkı para politikasına geçeceğiz.’ Bunun emekçiler için anlamı, hak edilen zammı almamaktır. Emekliler için bugünkü açlık sınırından 7 bin lira aşağıdaki en düşük emekli maaşını arttırmamaktır. Küçük esnaf için yeni vergi yükleri, artan enflasyon, zamlar ve hayat pahalılığı demektir. 1 Nisan geldiğinde artık ertesi gün yapacak bir şey kalmamıştır bunlara engel olmak için. Eğer bir şey yapacaksınız, 1 Nisan’dan bir gün sonra yapamazsınız. 1 Nisan’dan bir gün önce, 31 Mart’ta sandık başında yapacaksınız. Daha önce her ne sebeple olsun, AK Parti’ye, MHP’ye oy vermiş ama hayat pahalılığı karşısında ezilmiş, enflasyon yüzünden tükenmiş, alım gücü kalmamış, borcunu ödeyemeyen, kredi kartını başka yerden kredi çekerek kapatan, borcu borçla çevirenler, geçen seneye göre bu sene daha yoksul hissedip gelecek seneden endişe edenler, boynu bükük çiftçiler, kaderine terk edilmiş hayvancılıkla uğraşanlar, sorunları hiç dile getirilmeyen Marmaris’teki arıcılar, esnaf, memur, çalışan, herkes; bunlarla ilgili endişe duyan herkes 31 Mart’ta bu iktidara gücünü göstermek zorundadır” dedi.

  • Survivor 2024 All Star... 3.VE 4. ELEME ADAYI BELLİ OLDU, SAKATLIKLAR ÜZDÜ!
    28 Şub Survivor 2024 All Star... 3.VE 4. ELEME ADAYI BELLİ OLDU, SAKATLIKLAR ÜZDÜ!

    Survivor 2024 All Star'da dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu.

  • Cem Karaca'nın Hayatını Anlatan Film Mahkeme Kararıyla Vizyondan Kaldırıldı
    13 Şub Cem Karaca'nın Hayatını Anlatan Film Mahkeme Kararıyla Vizyondan Kaldırıldı

    Cem Karaca'nın hayatını anlatan filmin çekimleri başladıktan kısa bir süre sonra sanatçının eşi İlkim Karaca, kullanılan şarkıların haklarının kendisine ait olduğunu belirterek dava açmıştı. İlkim Karaca'yı haklı bulan mahkeme, talebin kabul edilmesi için Karaca'nın 3,5 milyon TL teminat ödemesine karar verdi. İlkim Karaca'nın ödemeyi yapmasının ardından film vizyondan kaldırıldı. Kararın ardından filmin yapım şirketinden yapılan açıklamada adaletin yerini bulacağı belirtildi.

  • Cem Karaca'nın hayatını anlatan film yayından kaldırıldı
    13 Şub Cem Karaca'nın hayatını anlatan film yayından kaldırıldı

    Cem Karaca'nın hayatını anlatan Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi, İlkim Karaca'nın açtığı dava sonucu vizyondan kaldırıldı. Yapım şirketinden yapılan açıklamada ''Vizyondaki filmimize verilen durdurma kararı hem bizleri hem de Cem Karaca hayranlarını üzmüştür. İçten bir şekilde inanıyoruz ki adalet yerini bulacak'' denildi.

  • Bahçeli: 'Özgür Bey ateşle oynuyor, Özgür'e sahip çıkın'
    04 Şub Bahçeli: "Özgür Bey ateşle oynuyor, Özgür'e sahip çıkın"

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'da düzenlediği açık hava toplantısında, "Özgür Bey sokağı adres gösteriyor, ateşle oynuyor.

  • İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan: Şehitlerimizin, gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz
    03 Şub İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan: Şehitlerimizin, gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz

    İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale'de düzenlenen anma programında yaptığı konuşmada, şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkını ödeyemeyeceğimizi belirtti. Turan, bu hatıraların yeni nesillere aktarılmasının en büyük görev olduğunu vurguladı.

  • İçişleri Bakan Yardımcısı: Şehitlerimizin, gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz
    03 Şub İçişleri Bakan Yardımcısı: Şehitlerimizin, gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz

    İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale'de düzenlenen anma programında yaptığı konuşmada, şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkını ödeyemeyeceğimizi belirtti. Turan, şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bir vatan bıraktığını ve bu vatanı büyütmek görevimiz olduğunu vurguladı.

  • Denizli Valisi Denizli OSB'deki Başarılı Çalışmaları İnceledi
    02 Şub Denizli Valisi Denizli OSB'deki Başarılı Çalışmaları İnceledi

    Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, Denizli OSB'ye bağlı kurum ve kuruşlarda yapılan başarılı çalışmaları yerinde inceledi. Vali Coşkun, DOSTEK Koleji, Denizli OSB Özel Minik Hayaller Anaokulu, Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğü ve DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Denizli Valiliği İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı da Denizli OSB'de gerçekleşti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Emeklilerin Maaşlarının Asgari Ücret Seviyesine Çıkarılmasını İstedi
    12 Oca CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Emeklilerin Maaşlarının Asgari Ücret Seviyesine Çıkarılmasını İstedi

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, binlerce emekli 7 bin 500 lira emekli maaşı aldığını hatırlatarak, emekli maaşlarının en az asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğini söyledi. Özel, ayrıca enflasyonun gerçek rakamlarının açıklanması gerektiğini ve emeklilerin her siyasi partiden olabileceğini vurguladı.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İzmir'de Partililerle Buluştu
    05 Oca Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İzmir'de Partililerle Buluştu

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir dizi program için geldiği İzmir'de partililerle buluştu.

  • İsmet İnönü Konak'ta Anıldı
    25 Ara İsmet İnönü Konak'ta Anıldı

    Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı ve İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, vefatının 50. yıldönümünde Konak'ta anıldı. Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, Manisa’da şehit cenazesinde yaşananlara dikkat çekerek, olayların siyasi provokasyona dönüştürüldüğünü söyledi. Batur, “O şehitler bizim evlatlarımız, bizim şehitlerimiz” dedi. Laik cumhuriyetin saldırı altında olduğuna dikkat çeken Batur, CHP’nin de Genel Başkan Özgür Özel’in de duruşunun belli olduğunu belirterek, “Atatürk’ten, onun bize emanet ettiği cumhuriyetten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bizim tek kurtuluşumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan sapmadan yürümeye devam etmektir” diye konuştu.

  • Atatürk'ün Edirne'ye gelişinin 93. yıldönümü kutlandı
    21 Ara Atatürk'ün Edirne'ye gelişinin 93. yıldönümü kutlandı

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Edirne'ye gelişinin 93. yıldönümü, kentte düzenlenen törenle kutlandı. Vali Yunus Sezer, Tuğgeneral Berat Acar ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da katıldığı etkinliklerde çelenk sunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenlerde Atatürk'ün Edirne'ye gelişini simgeleyen Türk bayrağı Vali Sezer'e teslim edildi.

  • Rektör Çiftçi; 'Zulme karşı tavır alıyoruz'
    07 Ara Rektör Çiftçi; "Zulme karşı tavır alıyoruz"

    Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Tarihi, Siyasi ve Hukuki Yönleriyle İsrail-Filistin Sorunu" panelinde konuşan Rektör Prof. Dr. Harun Çiftçi, "Biz tercihimizi haktan, hukuktan, insandan yana yapıyor ve bunun gereği olarak da zulme karşı tavır alıyoruz" dedi.

  • Kars Valisi Ziya Polat, Kağızman'da
    06 Ara Kars Valisi Ziya Polat, Kağızman'da

    Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Kağızman'ı ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

  • Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Altın Kelebek ödül törenindeki oyuncu Ecem Erkek'i eleştirdi
    05 Ara Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Altın Kelebek ödül törenindeki oyuncu Ecem Erkek'i eleştirdi

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Altın Kelebek yarışmasında ödül alan oyuncu Ecem Erkek'in hayvan hakları konuşmasını eleştirdi ve İsrail'in Gazze'ye saldırılarını yok saydığını iddia etti.

  • Beykoz Belediyesi Engelli Çocuklar İçin Etkinlik Düzenledi
    03 Ara Beykoz Belediyesi Engelli Çocuklar İçin Etkinlik Düzenledi

    Beykoz Belediyesi, AKDEM'de eğitim gören engelli çocuk ve gençler için Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Etkinlikte müzik, piyano, şiir dinletisi, halk oyunları ve Hacivat-Karagöz oyunu sergilendi.

  • Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu
    22 Kas Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

    Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu duyurdu. Metin Külünk, ''Neden adaylık yoluna çıktım? Çünkü ben bir İstanbulluyum. Yola çıkmakla emr olundum.'' dedi.

  • TBMM Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu Mardin Cezaevini İnceledi
    18 Kas TBMM Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu Mardin Cezaevini İnceledi

    TBMM Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, beraberindeki heyetle Mardin E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda incelemelerde bulundu. Yurdunuseven, cezaevindeki eksiklikleri tespit ederek ilgili yerlere bildirdiklerini ve düzeltilmesini takip ettiklerini belirtti.

  • Aytun Çıray: Kurumlar arası kavga Türkiye'ye yıkıcı olabilir
    12 Kas Aytun Çıray: Kurumlar arası kavga Türkiye'ye yıkıcı olabilir

    Eski İYİ Parti İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Anadolu Birliği Derneği ve Anadolu Birliği Federasyonu'nun kahvaltısında yaptığı konuşmada, siyasilerin Anayasa'yı tanımama açıklamalarının tehlikeli olduğunu belirtti. Çıray, kurumlar arası kavganın Türkiye'ye yıkıcı olabileceğini ifade etti.

  • Garanti BBVA Cumhuriyetin 100. Yılını Heykellerle Kutluyor
    10 Kas Garanti BBVA Cumhuriyetin 100. Yılını Heykellerle Kutluyor

    Garanti BBVA, Cumhuriyetin 100. yılını özel tasarlanan heykellerle kutluyor. Sanatçı Hakan Sorar'ın 'Kil ve Kod: Topraktan Geleceğe' adlı eseri Zincirlikuyu Genel Müdürlük binasında, Sanatçı Evren Erol'un 'Yüz Yıllık Yürüyüş' adlı eseri ise Pendik Genel Müdürlük binasında sergileniyor.

  • Ege Üniversitesi Heyeti, Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk'ün huzurunda
    08 Kas Ege Üniversitesi Heyeti, Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk'ün huzurunda

    Rektör Prof. Dr. Necdet Budak'ın öncülüğündeki, öğrenci ve çalışanlardan oluşan Ege Üniversitesi Heyeti, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85'inci yılı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

  • Başkan Kayda'dan, 100'üncü yıl teşekkürü
    31 Eki Başkan Kayda'dan, 100'üncü yıl teşekkürü

    Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyetin İlanının 100. Yıl dönümü nedeniyle ilçede düzenlenen kutlama programlarına katılım sağlayan Cumhuriyet sevdalısı herkese teşekkür etti.

  • 29 Ekim'de 100. Yıl Coşkusu Edirne'den Yankılanacak
    25 Eki 29 Ekim'de 100. Yıl Coşkusu Edirne'den Yankılanacak

    Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen etkinliklerle Edirneliler, Cumhuriyet'in 100’üncü yıl coşkusunu hep birlikte yaşayacak. Park açılışları, tiyatro gösterileri, konserler, sergiler ve çocuklar için çeşitli aktivitelerin yer alacağı etkinliklerle Edirne’de 7'den 70’e herkes Cumhuriyet coşkusunu paylaşacak. 100. yıl etkinliklerine tüm Edirne halkını davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Atamızın bizlere bıraktığı bu emanete 100 yıldır kalpten bağlıyız, sonsuza kadar yaşatmaya ise kararlıyız” dedi.

  • Galatasaray Spor Kulübü'nün 118. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları
    13 Eki Galatasaray Spor Kulübü'nün 118. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları

    Galatasaray Spor Kulübü'nün 118. kuruluş yıl dönümü, Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Ali Sami Yen'in kabri ziyaret edildi, Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakıldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve diğer yöneticilerin katıldığı etkinliklerde konuşmalar yapıldı ve ödüller takdim edildi.

  • Bakan Bak: 'Çok modern ve kayısı için önemli bir merkez'
    07 Eki Bakan Bak: "Çok modern ve kayısı için önemli bir merkez"

    Geçtiğimiz gün Malatya'ya bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

  • Kaspersky'den küçük işletmelere siber güvenlik konusunda öneriler
    28 Eyl Kaspersky'den küçük işletmelere siber güvenlik konusunda öneriler

    Kaspersky Türkiye Genel Müdürü İlkem Özar, küçük işletmelerin, sağlam güvenlik protokollerini benimseyerek, çalışanlarının farkındalığını artırarak ve sürekli tetikte kalarak veri hazinelerini etkili şekilde koruyabileceğini ve sarsılmaz güvenli bir ortamın gelişimine katkıda...

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur: Türkiye'nin yükselişine engel olamadılar
    21 Eyl AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur: Türkiye'nin yükselişine engel olamadılar

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Türkiye'nin yükselişini engellemek için oynanan oyunlara milletin geçit vermediğini söyledi. Uygur, AK Parti'nin 2023 hedefine aşkla, heyecanla ve motivasyonla devam edeceklerini belirtti.

  • Marmaris'te gaziler ve şehit yakınları için yemek düzenlendi
    20 Eyl Marmaris'te gaziler ve şehit yakınları için yemek düzenlendi

    Marmaris Kaymakamlığı ilçede yaşayan gaziler ve şehit yakınlarını 19 Eylül Gaziler günü vesilesi ile yemek davetinde buluşturdu.

  • Tarsus Belediyesi, Hizmete Sunduğu 10 Kreşle Dar Gelirli Ailelere Destek Olmaya Devam Ediyor
    19 Eyl Tarsus Belediyesi, Hizmete Sunduğu 10 Kreşle Dar Gelirli Ailelere Destek Olmaya Devam Ediyor

    Tarsus Belediyesi, eylül ayında gerçekleştirilen açılışlarla yeni hizmetleri Tarsus’a kazandırıyor. Çocukların geleceğini inşa etmek amacıyla gelişimlerine tanıklık edecek uygun fiyatlı 2 kreşin daha açılışı gerçekleştirilerek toplamda 10 kreş Tarsusluların hizmetine sunuldu. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Kreşlerin çocuklarımız için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Şu an bile hala Cumhuriyet karşıtlarının olduğu bir ülkede çocuklarımızın Cumhuriyetçi, Atatürkçü ilkelerine sahip evlatların yetişmesi için bu kreşlerin yaşayarak öğrenilmesinin doğruluğu ortadadır” dedi.

  • Özgür Özel: 'Parti İçi İktidarı Kazanmak İçin Değil, CHP'yi, Atatürk'ün Partisini İktidar Yapabilmek İçin CHP Genel Başkanlığına Adaylığımı İlan...
    15 Eyl Özgür Özel: "Parti İçi İktidarı Kazanmak İçin Değil, CHP'yi, Atatürk'ün Partisini İktidar Yapabilmek İçin CHP Genel Başkanlığına Adaylığımı İlan...

    CHP Grup Başkanı Özgür Özel, kurultayda CHP Genel Başkanlığına aday olacağını, CHP genel merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu. Özel, “Ülkemizin ve çocuklarımızın hak ettiği bir gelecek için; kurum ve kurallarıyla çalışan demokrasiyi partimizde ve ülkemizde egemen kılmak için; gençleri partimizin merkezine almak, partiyi gençliğin çekim merkezi yapmak için; kadınların etkin olacağı parti yapısı ve siyaset tarzını güvence altına almak için; emeğin sömürülmesini engellemek için; tüm öğrencilerin laik ve bilimsel eğitime erişim hakkını tesis edebilmek, cemaat, tarikat yurtlarında başka Enes Karaların canlarına kıymaması için; sağlık hizmetlerinden herkesin eşit, ayrımsız ve ücretsiz yararlanabileceği bir Türkiye için; başka Soma’lar, başka Ermenekler, başka Amasra’lar, başka Hendek’ler, başka Çorlu’lar, başka Afyon’lar yaşanmaması için; parti içi iktidarı kazanmak için değil, CHP’yi, Atatürk’ün partisini iktidar yapabilmek için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum" dedi.

  • Cumhuriyet'in 100'üncü yılı Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası konseri ile kutlandı
    09 Eyl Cumhuriyet'in 100'üncü yılı Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası konseri ile kutlandı

    Sabancı Topluluğu, Cumhuriyet'in 100'üncü yılını, Şef Cem Mansur yönetimindeki Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası'nın (TUGFO) İstanbul'da verdiği Cumhuriyetin 100'üncü Yılı Konseri ile kutladı.

  • Daikin, iklim okuryazarlığını artırmak için çeşitli projeler geliştiriyor
    29 Ağu Daikin, iklim okuryazarlığını artırmak için çeşitli projeler geliştiriyor

    Daikin, iklim krizine dikkat çekerek iklim okuryazarlığını artırmak için projeler geliştiriyor. Şirket, sera gazı emisyonlarını sıfıra indirme hedefiyle 2050'ye kadar faaliyetlerini sürdürmeyi planlıyor. Ayrıca, çocuklara temiz hava ve iklim değişikliği bilinci aşılayan 'Temiz Hava Elçileri Projesi' ile gelecek nesillerin bilinçlenmesine katkı sağlıyor.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcı Vedat Demiröz, Niğde'de konuştu Açıklaması
    16 Ağu AK Parti Genel Başkan Yardımcı Vedat Demiröz, Niğde'de konuştu Açıklaması

    AK Parti Genel Başkan Yardımcı Vedat Demiröz, "Şu anda Recep Tayyip Erdoğan, dünya ülkeleri arasında dengeleri en iyi sağlayabilecek ve her türlü aracılık faaliyetlerinde bulunacak tek lider." dedi.

  • Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da konuştu Açıklaması
    16 Ağu Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da konuştu Açıklaması

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, velinin, devletin ve milletin kendilerinden beklediği şeyin öğretim değil, eğitim olduğunu belirterek, "Bu nedenle bizim yaptığımız şey uzaktan olmaz." dedi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Temel hak ve özgürlükleri genişletmeye devam edeceğiz
    31 Tem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Temel hak ve özgürlükleri genişletmeye devam edeceğiz

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Elazığ'a ziyaret gerçekleştirdiği sırada yaptığı konuşmada, temel hak ve özgürlüklerin genişletilmesi konusunda önemli mesafeler aldıklarını ve bu sayede inanç özgürlüğünün sağlandığını belirtti. Bakan Tunç, birlik ve beraberliği güçlendirecek çalışmalara devam ettiklerini vurgulayarak, demokrasiden taviz vermeyeceklerini ve insan hak ve özgürlüklerinin önünde engel oluşturmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini ifade etti.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İnanç özgürlüğü anlamında önemli mesafeler aldık
    31 Tem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İnanç özgürlüğü anlamında önemli mesafeler aldık

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Elazığ'da düzenlenen aşure programında yaptığı konuşmada, temel hak ve özgürlüklerin genişletildiğini ve inanç özgürlüğü konusunda önemli mesafeler kaydedildiğini belirtti. Bakan Tunç, birlik ve beraberliği güçlendirecek çalışmalara devam edildiğini vurgulayarak, Türkiye'nin kalkınması ve demokrasiden taviz vermeden ilerlemesi için mücadele edildiğini ifade etti.

  • Yalova'da 15 Temmuz Anma Programı Gerçekleştirildi
    16 Tem Yalova'da 15 Temmuz Anma Programı Gerçekleştirildi

    Yalova Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı, Mehteran Takımı eşliğinde yapılan yürüyüş ve anma programıyla gerçekleştirildi. Programda, 15 Temmuz darbe girişimi hatırlatılarak, vatanın ve milletin bekasının önemi vurgulandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması da canlı olarak meydandaki ekranlardan izlendi.

  • Sanatçı Özkan Uğur'un Ölümü Sonrası Taziye Paylaşımları
    08 Tem Sanatçı Özkan Uğur'un Ölümü Sonrası Taziye Paylaşımları

    Uzun süredir kanserle mücadele eden ve böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle entübe edilen Özkan Uğur, tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sanat ve siyaset dünyasından birçok isim, Uğur'un ölümü üzerine taziye paylaşımlarında bulundu. Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce, Mansur Yavaş, Ferhat Göçer, İzzet Çapa, Hasibe Özlem Eren, Nebahat Çehre, Ceyhun Yılmaz, Berna Laçin ve Mustafa Sandal gibi isimler, Uğur'a Allah'tan rahmet dileyerek başsağlığı mesajları paylaştılar.

  • Bodrum'da Kabotaj Bayramı kutlamaları düzenlendi
    01 Tem Bodrum'da Kabotaj Bayramı kutlamaları düzenlendi

    Bodrum'da 1 Temmuz Kabotaj Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerde, Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi ve çelenk sunumu yapıldı. Ayrıca, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi iş birliğiyle Trafo Bodrum Kafe'de 'Derin Mavi' sergi açılışı gerçekleştirildi.

  • Bakan Yerlikaya: Mücadelemizde Katettiğimiz Yol Terörü Bitirme Noktasına Getirdi
    18 Haz Bakan Yerlikaya: Mücadelemizde Katettiğimiz Yol Terörü Bitirme Noktasına Getirdi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta yaptığı konuşmada son 10 yılda terörle mücadelede kat edilen yolun terörü bitirme noktasına getirdiğini belirtti. Bakan Yerlikaya, askerlere hitaben yaptığı konuşmada, teröristlerin gölgelerini bile takip ederek etkisiz hale getirdiklerini söyledi. Ayrıca, şehit olan askerlerin aziz hatıralarının asla unutulmayacağını ifade etti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Terör mücadelemiz bitme noktasına geldi
    18 Haz İçişleri Bakanı Yerlikaya: Terör mücadelemiz bitme noktasına geldi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta yaptığı konuşmada son 10 yılda terörle mücadelede kat edilen yolun terörü bitirme noktasına getirdiğini belirtti. Bakan Yerlikaya, askerlere hitaben yaptığı konuşmada, teröristlerin gölgelerini bile takip ederek etkisiz hale getirdiklerini söyledi. Ayrıca, şehit olan askerlerin aziz hatıralarının asla unutulmayacağını ifade etti.

  • TRT'nin Tabii platformunun yeni dizisi Kapı'nın çekimleri tamamlandı
    15 Haz TRT'nin Tabii platformunun yeni dizisi Kapı'nın çekimleri tamamlandı

    TRT'nin uluslararası dijital platformu Tabii'nin yeni dizisi Kapı'nın çekimleri tamamlandı. Dizide başrolleri Jessica May, Müfit Kayacan, Hasan Denizyaran ve Tuğba Daştan paylaştı. Dizi, Alesia'nın hikayesini anlatıyor ve 10 bölüm olarak kurgulandı. Senaryosunu Zeynep Yıldız ile Rıfat Süha Koçoğlu'nun üstlendiği dizinin senaryo proje danışmanlığını Nilüfer Gülata, yönetmenliğini Yunus Nihat Özcan üstlendi. Müziklerini Mustafa Yazıcıoğlu hazırladı.

  • Mersin Büyükşehir'den Çevre Farkındalık Yürüyüşü
    07 Haz Mersin Büyükşehir'den Çevre Farkındalık Yürüyüşü

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çevre Haftası kapsamında farkındalık yaratan bir etkinliğe daha imza attı. Büyükşehir tarafından çevre bilinci oluşturmak için çevre yürüyüşü gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ile Mezitli Belediyesi iş birliğinde 7’den 70’e tüm çevre dostlarının katıldığı etkinlikte hem renkli görüntüler oluştu, hem de doğa dostu mesajlar verildi.

  • Yalı Çapkını dizisinden ayrılan Doğukan Polat, veda paylaşımıyla duygulandırdı
    27 May Yalı Çapkını dizisinden ayrılan Doğukan Polat, veda paylaşımıyla duygulandırdı

    Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Doğukan Polat, ölerek kadrodan ayrıldı. Polat için çekilen hastanede ve cenaze sahneleri izleyicileri gözyaşlarına boğarken ünlü isimden veda paylaşımı geldi. Sosyal medya hesabından uzun bir teşekkür paylaşımı yapan oyuncu, "Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. Allah'a emanet olun, birlikte yeniden karşılaşmayı ümit ederek, gözlerinizden öperim, kalın sağlıcakla" dedi.

  • Bakan Kasapoğlu, 2. tur için Manyas'tan destek istedi
    24 May Bakan Kasapoğlu, 2. tur için Manyas'tan destek istedi

    Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaret için geldiği Balıkesir'in Manyas ilçesinde vatandaşlarla sohbet etti.

  • Usta oyuncu Zafer Algöz İBB Şehir Tiyatroları'nın Genç Günler programında konuk oldu
    10 May Usta oyuncu Zafer Algöz İBB Şehir Tiyatroları'nın Genç Günler programında konuk oldu

    Zafer Algöz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın düzenlediği 37. Genç Günler programında konuştu. Algöz, tiyatro sanatçısının doğru Türkçe kullanması gerektiğini belirtirken, tiyatro oyunculuğunun kolay bir meslek olmadığını vurguladı. Ayrıca, oyuncu olmak isteyen gençlere bazı tavsiyelerde bulundu.

  • Bakan Kurum: 'Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz'
    04 May Bakan Kurum: "Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz"

    Bakan Kurum: "Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz" "Eğer biz ülke olarak bugün bu konumdaysak sizlerin sayesinde" "Bir tarafta Togg, İHA, SİHA diyenler var, TCG Anadolu gemisiyle dünyada ilkleri yapanlar var, diğer tarafta TCG Anadolu gemisine ne gerek var, SİHA'ların üretimini...

  • Bakan Kurum: 'Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz'
    04 May Bakan Kurum: "Büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz"

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla'da tersane işçileriyle bir araya geldi.

  • Şarkıcı Selen Görgüzel Haberler.com Youtube canlı yayınında, babası yaşındaki adamların kendisiyle birliktelik yapmak istediğini söyledi
    04 May Şarkıcı Selen Görgüzel Haberler.com Youtube canlı yayınında, babası yaşındaki adamların kendisiyle birliktelik yapmak istediğini söyledi

    Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, sektöre ilk girdiği dönemde tacize uğradığını itiraf ederek "Babam yaşındaki adamlar benimle beraber olmaya çalışıyorlardı. Onlar utanmıyordu ben utanıyordum. Bana 'Onun bunun yatağından geçmezsen bu iş olmaz' diyorlar" dedi.

  • MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: 'Kimse bize akıl vermeye kalkmamalı'
    26 Nis MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Kimse bize akıl vermeye kalkmamalı"

    MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Kimse bize akıl vermeye kalkmamalı"BURSA Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Teşkilatları tarihi 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

  • MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: 'Kimse bize akıl vermeye kalkmamalı'
    26 Nis MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: "Kimse bize akıl vermeye kalkmamalı"

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Teşkilatları, tarihi 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

  • Diyarbakır'da Çocuklar 23 Nisan ve Ramazan Bayramını Kutladı
    23 Nis Diyarbakır'da Çocuklar 23 Nisan ve Ramazan Bayramını Kutladı

    Diyarbakır'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında valilik binası önünde düzenlenen etkinlikte çocuklar Ramazan Bayramı'nı da kutladı. Törene Vali Ali İhsan Su, kolluk kuvvetleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

  • Diyarbakır'da çocuklar iki bayramı kutladı
    23 Nis Diyarbakır'da çocuklar iki bayramı kutladı

    Diyarbakır'da çocuklar Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir arada coşkuyla kutladı. Valilik binası önünde düzenlenen etkinliklerde çocuklar şiirler okudu ve folklor gösterileri yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ise çocuklara seslenerek, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayramın büyük bir sorumluluk yüklediğini ve memleketin geleceğinin emanet edildiğini vurguladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Rehavete kapılamayız, işi hafife alamayız'
    16 Nis Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rehavete kapılamayız, işi hafife alamayız"

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Pendik'teki "X,Y,Z Değil, TEKNOFEST Kuşağı, İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye" programında gençlerin yoğun ısrarı üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Rehavete kapılamayız, işi hafife alamayız'
    16 Nis Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rehavete kapılamayız, işi hafife alamayız"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Rehavete kapılamayız, işi hafife alamayız" -" İşi çok sağlam tutacağız ve İstanbul 1.

  • 01 Nisan 2023 Tv8 Yayın Akışı
    01 Nis 01 Nisan 2023 Tv8 Yayın Akışı

    01 Nisan 2023 Cumartesi günü Tv8 yayın akışını merak eden televizyon izleyicileri Tv8 yayın akışı listesini buradan inceleyebilecek. Haftalık, günlük dizi ve yarışma programı takipçileri Tv8 yayın akışında neler var merak ediliyor. Tv8 kanalında bugün neler var?

  • 05 Şubat 2023 Tv8 Yayın Akışı
    05 Şub 05 Şubat 2023 Tv8 Yayın Akışı

    05 Şubat 2023 Pazar günü Tv8 yayın akışını merak eden televizyon izleyicileri Tv8 yayın akışı listesini buradan inceleyebilecek. Haftalık, günlük dizi ve yarışma programı takipçileri Tv8 yayın akışında neler var merak ediliyor. Tv8 kanalında bugün neler var?

  • Özcan Deniz... NİKAH KIYAFETİ İÇİN GENÇ MODACI MELİK KAM'I TERCİH ETTİ!
    28 Oca Özcan Deniz... NİKAH KIYAFETİ İÇİN GENÇ MODACI MELİK KAM'I TERCİH ETTİ!

    Geçtiğimiz hafta evinde sade bir nikahla Samar Dadgar ile evlenen Özcan Deniz, nikah kıyafeti için genç modacı Melik Kam’ı tercih ettiği öğrenildi. Özcan Deniz’in özel dikim damatlığı 15 günde hazırlandı

  • Serçenin Gözyaşı... İLK TANITIM YAYINDA!
    25 Oca Serçenin Gözyaşı... İLK TANITIM YAYINDA!

    Ezilen, şiddete uğrayan, taciz edilen, öldürülen, ön yargılar nedeniyle toplum dışına itilen kadınların dramını beyazperdeye yansıtan “Serçenin Gözyaşı” filminin merakla beklenen ilk teaser'ı yayınlandı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri Töreni'nde konuştu Açıklaması
    24 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri Töreni'nde konuştu Açıklaması

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Uzun yıllar boyunca kültür sanat camiamızı esir alan, Türkiye'nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz.

  • Erdoğan: Türkiye'nin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz
    24 Oca Erdoğan: Türkiye'nin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz

    CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Sanatı belli kalıplara, belli dayatmalara hapseden ideolojik yaklaşımları kabul etmiyoruz.

  • Ateş Kuşları 3. Bölüm Fragmanı | 'Kuşlarım sana emanet'
    23 Oca Ateş Kuşları 3. Bölüm Fragmanı | 'Kuşlarım sana emanet"

    Yeni dizi #AteşKuşları yeni bölümüyle cuma #atv'de!1.Bölümü izlemek için: https://youtu.be/P5SvMgc_fnABu dünyada herkes var, biz yokuz. Sokak çocukları, yaşamaz, okula gidemez, evlenemez, hastaneye yatıp çocuk bile doğuramaz, ailemiz olamaz..."Biz birbirimize yeteriz.

  • Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli'den Ata'ya Ziyaret
    11 Oca Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli'den Ata'ya Ziyaret

    Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve beraberindeki heyet, 2023 Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı çerçevesinde Anıtkabir’de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sundu.

  • Nazilli Belediyesi kadın başkana emanet
    10 Oca Nazilli Belediyesi kadın başkana emanet

    İlçede hayata geçirilecek projelerle ilgili bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Ankara'ya giden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yerini Meclis Üyesi Esin Ülkü Beyazıt'a bıraktı.

  • Deloitte'un 2023 Küresel Otomotiv Tüketici Araştırması yayımlandı
    07 Oca Deloitte'un 2023 Küresel Otomotiv Tüketici Araştırması yayımlandı

    Deloitte'un otomotiv sektörüne yön veren tüketici eğilimleriyle ilgili araştırmasına göre elektrikli araçların düşük yakıt maliyetleri, dünyadaki gibi Türkiye'de de kullanıcıların tercihlerini belirliyor.

  • Elektrikli araç tercihinde ilk kriter maliyet
    06 Oca Elektrikli araç tercihinde ilk kriter maliyet

    Deloitte’un otomotiv sektörüne yön veren tüketici eğilimleriyle ilgili araştırmasına göre elektrikli araçların düşük yakıt maliyetleri, dünyadaki gibi Türkiye’de de kullanıcıların tercihlerini belirliyor.

  • Deloitte'un 2023 Küresel Otomotiv Tüketici Araştırması yayımlandı
    06 Oca Deloitte'un 2023 Küresel Otomotiv Tüketici Araştırması yayımlandı

    Deloitte'un 2023 Küresel Otomotiv Tüketici Araştırmasına göre, elektrikli araçların düşük yakıt maliyetleri, dünyadaki gibi Türkiye'de de kullanıcıların tercihlerini belirliyor.

  • Galaktik Tayfa seyirciyle buluştu
    06 Oca Galaktik Tayfa seyirciyle buluştu

    - Galaktik Tayfa seyirciyle buluştu AKM'deki ilk gösterimi 2 bin kişi izledi Bakan Mustafa Varank ve Bakan Mehmet Nuri Ersoy heyecana ortak oldu Galaktik Tayfa 81 ilde gösterime girdi TRT Çocuk'ta yayınlanan Türk animasyonu Rafadan Tayfa'nın 3'üncü sinema filmi 'Rafadan Tayfa: Galatik...

  • TRT ortak yapımı 'Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa' filminin galası yoğun katılımla gerçekleşti
    06 Oca TRT ortak yapımı "Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa" filminin galası yoğun katılımla gerçekleşti

    TRT Çocuk'un sevilen kahramanları Rafadan Tayfa'nın üçüncü sinema filmi "Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa"nın galası, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yapıldı.

  • Sağlık Bakanı Koca, bakanlığının 2023 yılı bütçesi üzerinde konuştu Açıklaması
    11 Ara Sağlık Bakanı Koca, bakanlığının 2023 yılı bütçesi üzerinde konuştu Açıklaması

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 85 yaşından büyüklerin her birini bir hekime emanet edilmesine yönelik bir program başlatacaklarını bildirdi.

  • Yapımı giderek azalan Karamürsel sepetinin geleceği Muharrem ustaya emanet
    04 Ara Yapımı giderek azalan Karamürsel sepetinin geleceği Muharrem ustaya emanet

    TAHİR TURAN EROĞLU/MELİH PALAS - Osmanlı padişahlarından Sultan Abdülaziz'e içinde kiraz götürülmesiyle üne kavuşan "Karamürsel sepeti"nin yapımını sürdüren Muharrem Uzun, son temsilcilerinden olduğu mesleğini yaşatmaya çalışıyor.

Advertisement