Yollara Anında Müdahale - Son Dakika
Güncel

Yollara Anında Müdahale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarına müdahale diyor.

10.02.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kenti etkisi altına alan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler yoğun kar yağışı dolayısıyla kapanan yollara anında müdahale ederek açık tutuyor. Kocaeli genelinde toplam 214 personel ile 91 araç yolların kar yağışından kapanmaması için 24 saat boyunca aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Kent genelinde ekiplerin çalışması sonucu kapalı köy yolu bulunmuyor.

19 PERSONEL

Gebze Mollafenari, Cumaköy, Kadıllı, Ovacık ve Mudarlı mahallelerinde de uygulama yapılıyor. Gebze ve Dilovası bölgesinde sabah saatlerinden itibaren çalışma yapan ekipler 22 köy yollun açık kalması için çalışıyor. Yolların kapanmamsı için Gebze ve Dilovası'nda 19 personel 11 araçla yoğun bir şekilde çalışıyor. Yollar bir yandan iş makineleriyle kardan temizlenirken diğer yandan da tuzlama yapılıyor.

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI KULLANIN

Öte yandan Büyükşehir tarafından yapılan açıklamada vatandaşlardan kar yağışı nedeniyle dikkatli olmaları istenerek kar lastiği olmadan yola çıkılmaması gerektiği vurgulandı. Ayrıca vatandaşların şahsi araçları yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri gerektiği kaydedildi. Kendi araçları ile yola çıkan vatandaşların ise yanlarında mutlaka zincir bulundurmaları gerektiği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yollara Anında Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement