Yolu Yapılmayınca İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Yolu Yapılmayınca İntihar Etti

Kastamonu'da hastalandığı zaman yolu olmadığı gerekçesiyle ambulansa kadar tabutta taşınan yaşlı adam, yolu yapılmayınca intihar etti.

17.09.2014 09:01  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu’nun merkeze bağlı Sipahi köyünde ikamet eden Murat Salcıoğlu (76), bir asırdır köyünün yolunun yapılması için mücadele etti. Köylerinde hasta, doğum veya düğün gibi törenlerde yol çilesi çeken Murat Salcıoğlu, geçtiğimiz yıl Mart ayında hastalandığı zaman tabuta konarak ambulansa kadar tabutta taşındı.
YOL YOK DİYE ÖLMEDEN TABUTA GİRDİ
Ölmeden tabuta giren Murat Salcıoğlu, yol yapılması için her türlü girişimlerde bulundu. Bir türlü sonuç alamayan Murat Salcıoğlu, daha fazla dayanamayarak intihar etti.
KENDİNİ ASTI
Murat Salcıoğlu, evinde girdiği bunalım sonrası kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi. Hasta bedeni tabutta taşınan Murat Salcıoğlu’nun bu sefer cenazesi evinden çıktı. Tabuta battaniyeye sarılarak çıkartılan Murat Salcıoğlu’nun cenazesi, traktörün arkasına bağlanan kağnı arabasına konarak taşındı. Daha sonra Murat Salcıoğlu’nun cenazesi, araçların inebildiği yere kadar gelen cenaze aracına konarak Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Morgdan alınan Murat Salcıoğlu’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında hastalandığı zaman evinden tabutta alınarak hastaneye götürülen Murat Salcıoğlu, ‘Ölmeden tabuta koydular beni’ diye isyan etmişti.

"YOL OLMADIĞI İÇİN REZİLLİĞİMİZİ GÖRÜYORSUNUZ"

Babasının yol yüzünden intihar ettiğini açıklayan Kadir Salcıoğlu, “Bizim köyün yolu olmadığı için rezilliğimizi görüyorsunuz. Yukarı mahallenin çocuklarını servis alıp götürüyor. Bizim çocuklarımızın ise servisi yok. Bu yüzden çocuklarımız, okumak için Kastamonu’ya gitti. Burada da babam yalnız kaldı. Daha sonra bunalıma girip yolu yapılmadığı için intihar ediyor” dedi.

Yolu Yapılmayınca İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yolu Yapılmayınca İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ası: bu fani zalım dünyada garibanın yüzünün hiçgüldüğünü görmedim yol olmayan köye köy zatan deninmez sonu ızdırap ve çile allah affetsin hangi asırda yaşıyoruz bir anlam veremedik ve es selam zavallı amca yaşarken tabutla gidiyor birde öldüğü zaman kefenle gitmiş oluyor vay benim çileli türkiyem sen nasıl avrupa biriğine katıllakcaksın 0 0 Yanıtla

Advertisement