Bingöl'de Yolun Bitirilmemesine Kızan 50 Vatandaş Yolu Trafiğe Kapattı - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de Yolun Bitirilmemesine Kızan 50 Vatandaş Yolu Trafiğe Kapattı

Bingöl\'de Yolun Bitirilmemesine Kızan 50 Vatandaş Yolu Trafiğe Kapattı

Bingöl'de müteahhidin işi bırakması nedeniyle duble yol yapımının 2 yıldır tamamlanamasına tepki gösteren 50 vatandaş yolu trafiğe kapattı.

12.09.2014 13:04  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde, müteahhidin işi bırakması nedeniyle duble yol yapımının 2 yıldır tamamlanamasına tepki gösteren 50 kişi, Karlıova - Erzurum karayolunu trafiğe kapattı.

YOL TAMAMLANMAYINCA HALK TEPKİ GÖSTERDİ

Karlıova - Erzurum karayolunun 5'inci kilometresinde 2 yıl önce başlatılan duble yol yapım çalışmaları, müteahhitin işi bırakması nedeniyle durdu. Karayolunda ulaşımın tek şeritten verilmesi ve diğer şeritin stablize olarak kullanılmasına ilçe halkı tepki gösterdi. Yaklaşık 50 kişilik bir grup, Karlıova - Erzurum karayolunu bugün sabah saatlerinde trafiğe kapattı. Karayolunda trafik akışının tek şeritten verilmesi yüzünden büyük tehlikeler yaşandığını belirten Karlıovalılar, yetkililerden yardım istedi.

EMNİYET VATANDAŞLARI İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Karlıova Emniyet Müdür Vekili Mustafa Burak Açıl, yolun kapatıldığı alana gelerek, vatandaşları eylemlerine son vermeleri için ikna etmeye çalıştı. Vatandaşlar, yolun tamamlanmaması halinde her cuma yol kapatarak eylem yapacaklarını söyledi. Emniyet Müdür Vekili Açıl ile bir süre görüşen vatandaşlar, kuyruk oluşturan araç sürücülerinin daha fazla mağdur olmaması için yol kapatma eylemini sona erdirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de Yolun Bitirilmemesine Kızan 50 Vatandaş Yolu Trafiğe Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement