Başkent'te Yön Levhasına Çarpan Otomobil Cayır Cayır Yandı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Yön Levhasına Çarpan Otomobil Cayır Cayır Yandı

Başkent\'te Yön Levhasına Çarpan Otomobil Cayır Cayır Yandı

Lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkan araç, yön levhasına çarptı. Alev alev yanan otomobilin içindeki içki şişeleri dikkat çekti.

22.08.2015 07:13  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te lastiği patlayan bir otomobil, kontrolden çıkarak yön levhasına çarptı. Kaza sonucu sürücü yaralanırken, otomobil alev alarak yanmaya başladı.

YÖN LEVHASINA ÇARPIP ALEV ALEV YANDI

Kaza, saat 05.00 sıralarında Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çetin Emeç Bulvarı'ndan 100. Yıl istikametine seyir halinde olan Adem Oruç kontrolündeki 06 BJ 1978 plakalı otomobil, Çetin Emeç Bulvarı ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin kesiştiği noktada lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak yön levhasına çarptı. Kaza sonucu sürücü Oruç yaralanırken, otomobil alev alarak yanmaya başladı.

SÜRÜCÜYÜ VATANDAŞLAR KURTARDI

Kazayı gören vatandaşlar, sürücüyü yanan otomobilden uzaklaştırdıktan sonra polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, baygın halde olan sürücü Oruç'u ambulansa alarak, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

ARAÇTAKİ İÇKİ ŞİŞELERİ DİKKAT ÇEKTİ

İtfaiye erlerinin anında müdahalesi sonucu söndürülen otomobil, kullanılamaz hale geldi. Otomobil içerisinde bulunan içki şişeleri dikkat çekti.

Kaza sonucu, yön tabelası zarar görürken, otomobilin parçaları da yola saçıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Yön Levhasına Çarpan Otomobil Cayır Cayır Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement