Yonca Evcimik Yeniden, İddialı Döndü!!! - Son Dakika
Güncel

Yonca Evcimik Yeniden, İddialı Döndü!!!

Abone, Kendine Gel, 8:15 Vapuru, Bandıra Bandıra gibi unutulmaz hitlere imza atan, 90lı yıllarda patlayan Türk pop müziğinin öncüsü Yonca Evcimik, yeniden iddialı döndü.

17.06.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

. Yonca Evcimik yeni şarkılarından oluşan albümü 15. ile müzikseverlerle buluştu

Türk Pop Müziğinin altın çağı 90larda bir çok ilke imza atan Yonca Evcimik; yeni albümü 15. ile hayranlarıyla hasret gideriyor. Uzun bir aradan sonra çıkardığı yeni albümünde 90ların ruhunu 2000lerin soundu ile birleştiren Evcimik, yepyeni 10 şarkısıyla bu yazın en çok konuşulan isimlerinden olacak.

Yonca Evcimikin 15. albümü olan 15.nin prodüktörlüğünde Aykut Gürel imzası bulunuyor. Volga Tamöz, Okay Barış, Serdar Ortaç, Serhat Tekin, Barlas Erinç, Murat Aydemir gibi müzisyenlerle birlikte çalışan Yonca Evcimik, dans şarkılarının yanısıra slow şarkıları ile de beğeni toplayacak.

Kayıtları Aykut Gürelin Bodrumdaki stüdyosunda tamamlanan albümün çıkış parçası ise Burası İstanbul şarkısı olacak. Yonca Evcimik, yeni şarkısı için Nihat Odabaşı yönetmenliğinde klip çekti .

Yeni albümü "15." ile müzik piyasasına adeta"bir kenara çekilin bakayım" diyen Yonca Evcimik, yenilikleri ile yeniden tarih yazmaya hazırlanıyor.

Albümü için Serhat Tekinin objektifine poz veren Yonca Evcimik kulaklara olduğu kadar gözede hitap edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yonca Evcimik Yeniden, İddialı Döndü!!! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement