Şanlıurfaspor Yönetimi Futbolculardan Memnun - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor Yönetimi Futbolculardan Memnun

Şanlıurfaspor Yönetimi Futbolculardan Memnun

Şanlıurfaspor Yönetimi yaptığı açıklamada Fethiyespor karşısında gösterilen performanstan memnun kaldıklarını ifade etti.

25.09.2013 11:04  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetim adına yazılı bir açıklama yapan Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, "Futbolcularımız üst düzey performans sergiledi. Fethiye maçında sergilenen futboldan memnunuz

Futbolcular üst düzey bir performans sergilediler. Futbolcularımızı sergiledikleri güzel futbollarından dolayı tebrik ediyoruz, geçtiğimiz haftalarda kaybedilen puanların telafi edileceğini biliyorduk, yönetim kurulu olarak takımımızın kalitesinin farkındayız onlara güveniyoruz, çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız, ligde yer alan bütün takımları yenecek güçteyiz, nitekim futbolda yenmekte var yenilmekte, üç ihtimalli bir oyunda yenilmeye de alışmamız lazım önemli olan sezon sonunda mutlu sona ulaşmaktır" dedi.

TEKNİK HOCA ARAYIŞI SÜRÜYOR

Gökmen ayrıca Raşit Çetiner'in istifasının ardından takımın başına geçecek tecrübeli bir ismi belirlemek için görüşmelerinin sürdüğünü de sözlerine ekleyerek açıklamasını xu cümlelerle sürdürdü: "Teknik Direktör arayışlarının devam ediyor. Şanlıurfaspor'u şuan Ömer Can Göksu hocamız çalıştırıyor, kendisinden memnunuz kulüp olarak arkasındayız, hoca arayışlarımız da devam ediyor bu konuda aceleci olmayacağız, ince eleyip sık dokuyoruz, Urfa gibi marka bir şehre Marka olan bir hoca getireceğiz, Gelecek olan hoca Urfa'ya çok şey katacak, tabi ki Urfa'da gelecek olan hocaya çok şey katacak ikisi birbirini tamamlayacak.

25 Eylül Çarşamba günü GAP Arena stadında saat 14:00'de oynanacak olan Giresunspor maçından da galibiyet bekliyoruz. Kupada da ligde olduğu gibi galibiyet ile ayrılmak istiyoruz, amacımız gruplara kalarak Şanlıurfaspor'un ismini yine Türkiye'ye duyurmak bu yüzden öncelikli olarak Giresunspor'u kendi sahamızda yenerek tur atmak istiyoruz."

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor Yönetimi Futbolculardan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement