Yönetmen Göreç: Türk Sinemasını Rahat Bırakın Ananızı... - Son Dakika
Güncel

Yönetmen Göreç: Türk Sinemasını Rahat Bırakın Ananızı...

Altın Portakal'da "Ulusal Uzun Metraj Film Yönetmeni" ödülünü vermek için sahneye gelen Ertem Göreç, sahnede yaptığı çıkış ile geceye damga vurdu.

18.10.2014 23:43  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 51.'si düzenlenen Altın Portaklal Film Festivali'nde bu gece ödüller sahibini bulurken programı izleyen seyirciler ve ekran başıda takip eden izleyicileri şoke eden bir olay yaşandı.

"Ulusal Uzun Metraj Film Yönetmeni" ödülünü vermek için sahneye gelen yönetmen Ertem Göreç, "Filmleri beraber izledik. Küfür edebiyatı hakim. O zaman bizde küfürle karşılık verelim. Türk sinemasını rahat bırakın yoksa ananızı nokta nokta ederim." dedi.

"FİLMLERDE KÜFÜR EDEBİYATI HAKİM"

Yönetmen Göreç, "Filmleri beraber izledik. Küfür edebiyatı hakim. O zaman bizde küfürle karşılık verelim. Bende lafımı öyle bağlıyayım bari. Bana Türk Sineması'na tecavüz etmeyin demek düşüyor. Onu rahat bırakın. Ve bende bu festivalin küfür edebiyatıyla olayı bağlıyım bari." ifadelerini kullandı.

"TÜRK SİNEMASINI RAHAT BIRAKIN YOKSA ANANIZI..."

Gönenç sonra, "Türk sinemasını rahat bırakın yoksa festivalın havasına uyarak ananızı nokta nokta ederim. Evet bu söylediklerim festivalın formatına çok uygun." diye konuştu.

EVGAR'DAN "GEZİ" SELAMI

Ünlü oyuncu Demet Evgar, Altın Portakal Film Festivali'ndeki ödül töreninde Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden gençlere selam gönderdi.

KOBANİ'YE DESTEK

Öte yandan sahneye ödül almak için çıkan ya da ödül taktim etmek için çıkan Türk Sineması ve Türk Tiyatrosu'na damga vurmuş birçok isim, IŞİD saldırılarına maruz kalan ve dehşeti yaşayan Kobani insanlarına sahneden destek olup selam gönderdi.

Yönetmen Göreç: Türk Sinemasını Rahat Bırakın Ananızı...
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yönetmen Göreç: Türk Sinemasını Rahat Bırakın Ananızı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • alevi: Dogru soyluyor, bizim sinemamiz ancak kufur ve hakaret sahnelerle doludur. Bizim millet kufurlu filmlere kosar, buda bizim milletin seviyesini gosteriyor. . . 9 9 Yanıtla
  • raskoln: bunlar nasıl sanatcı lan biz niye avrupa birliğine giremiyoruz bir örneği görüyoruz 11 4 Yanıtla

Advertisement