Yönetmen Hasan Yıldız Çankırı'da Söyleşiye Katıldı - Son Dakika
Yerel

Yönetmen Hasan Yıldız Çankırı'da Söyleşiye Katıldı

Yönetmen Hasan Yıldız Çankırı\'da Söyleşiye Katıldı

Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” söyleşisi Uluyazı Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

03.11.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen "Gelecek Henüz Avuçlarınızda" söyleşisi Uluyazı Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yapımcı ve yönetmen Hasan Yıldız'ın katıldığı söyleşiye öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Hasan Yıldız'ın hayatını ve yaptığı çalışmaları anlatan tanıtım filminin gösterimiyle başlayan programda Yıldız'ın kariyer basamaklarını çıkarken karşılaştığı dönüm noktalarına değinildi.

Gençlerle bir araya gelerek tüm tecrübelerini aktarmaya çalıştığını dile getiren Yıldız, Çankırı Karatekin Üniversitesi ve yönetimine de teşekkür edip "Gençlerle buluşmamı ve tecrübelerimi anlatmama vesile olan üniversitenize ve yönetimine en içten dileklerimi sunuyorum" sözleriyle konuşmasına başladı.

Ünlü yönetmen Yıldız, "Gençlerimizin her birinin önemli vazifelere gelmesini istiyorum. Gençlere kendini adamış bir abiniz olarak her birinizi iyi yerlerde görmek beni oldukça mutlu ediyor. Bilginin kitaplara para verilerek öğrenilmesine karşı biriyim. Bu nedenle hiç bir ücret ve karşılık beklemeden geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bu ve bu tarz programlarla buluşarak tecrübelerimi anlatmayı kendime vazife edindim. Kendinizi sadece eğitimde değil, her alanda geliştirin. Mezun olmadan heybenizi doldurmalısınız. Korkularınızı ve çekincelerinizi yenmelisiniz. Makamlara hayatımız boyunca saygı duyacağız fakat hiçbir zaman kişileri bulundukları konum itibariyle gözümüzde büyütmeyeceğiz. İleriye dönük hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Öyle ki kariyer başmaklarını tırmanırken gelecek nesillerin de ilerlemesine ve gelişmesine katkı sağladığımızı asla unutmayacağız. Trilyonluk servetiniz olsa bile hiç bir şeyiniz yokmuş gibi yaşamalısınız. Size faydalı olacak kişilerin peşini asla bırakmamalısınız. İmkanınız varsa her gittiğiniz yerlere kendinizden faydalı olacak bir şeyler bırakmalısınız. " dedi.

Konuşmasında sosyal medya kullanımı, kadına şiddet ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi güncel sorunları da ele alan Hasan Yıldız "Özellikle 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri başta olmak üzere bu vatan uğruna şehit ve gazi olan milletimizin tüm şerefli evlatlarını minnet ve şükranla anıyorum." sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Yıldız'a Çankırı Karatekin Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürü Şengül Mantar tarafından tuz lambası hediye edilmesinin ardından ünlü yönetmenin "Gelecek Henüz Avuçlarınızda" adlı kitabını imzalaması ve öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle program sona erdi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yönetmen Hasan Yıldız Çankırı'da Söyleşiye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement