Yöresel Ürünler Fuarı'nın Karadeniz Standında Yöresel Ürünler Sergilendi - Son Dakika
Yerel

Yöresel Ürünler Fuarı'nın Karadeniz Standında Yöresel Ürünler Sergilendi

Yöresel Ürünler Fuarı\'nın Karadeniz Standında Yöresel Ürünler Sergilendi

Türkiye’nin her bölgesinden farklı yerel ürünleri bir araya getiren TOBB tarafından desteklenen ve Antalya Ticaret Borsası önderliğinde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) sona erdi.

31.10.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin her bölgesinden farklı yerel ürünleri bir araya getiren TOBB tarafından desteklenen ve Antalya Ticaret Borsası önderliğinde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) sona erdi.

Anfaş Expo Center'deki 7. buluşmaya 119 oda ve borsa, 13 kalkınma ajansı, 45 kurum ve kuruluş ile 400'e yakın katılımcı katıldı. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOKA) desteğiyle fuara katılan Trabzon Ticaret Borsası, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası ve Artvin Ticaret ve Sanayi Odası aynı stantta yer aldı.

Karadeniz standında, yöresel ürünlerin yanı sıra, meşhur Sürmene bıçağı, TİSAŞ'ın ürettiği silahlar ve kazaziye ürünler sergilendi. Fuarın önümüzdeki sene hükümet ve bakanlık desteğiyle birlikte yurtdışında tanıtılıp, yöresel ürünlerin ulusla arası arenaya taşınması hedefleniyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yöresel Ürünler Fuarı'nın Karadeniz Standında Yöresel Ürünler Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement