Yörükler'den Büyükşehir'e Davet - Son Dakika
Güncel

Yörükler'den Büyükşehir'e Davet

Yörükler\'den Büyükşehir\'e Davet

Turgutlu ilçesinde 3'üncüsü gerçekleştirilecek olan Yörükler Şenliği'ne, Manisa Büyükşehir Belediyesi davet edildi.

29.09.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Yörükleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mestan Avşar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş'i ziyaret ederek şenliğin davetiyesini iletti.

Turgutlu Yörükleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Kaymakamlığı işbirliğiyle 3'üncüsü düzenlenecek olan Yörükler Şenliğine Büyükşehir Belediyesi de davet edildi. Turgutlu Yörükleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mestan Avşar ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş'i ziyaret ederek, şenliğin davetiyelerini iletti.

Genel Sekreter Halil Memiş ise yapılan nazik davet için teşekkür ederek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yörük kültürünün yaşatılması konusunda emek harcayan derneklere Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün liderliğinde yardım ediyor, işbirliği yapıyoruz. Yörükler, Türk milletinin kültürünü taşıyan önemli yaşayan öğelerden birisidir. 3'üncüsü yapılacak olan Yörükler Şenliği'nin sürekliliğini koruyarak kültürün yaşamasına önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yörükler'den Büyükşehir'e Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement