Youtube'un Müzik Servisi "Music Key" Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

Youtube'un Müzik Servisi "Music Key" Duyuruldu

Youtube\'un Müzik Servisi "Music Key" Duyuruldu

Uzun zamandır ismi anılan müzik servisi gün ışığını gördü.

13.11.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Youtube'un müzik servisi üstünde çalıştığına dair rivayetler vardı, belki daha önce siz de duymuş olabilirsiniz. En sonunda "Youtube Music Key" resmiyete kavuştu. Birçok tüketicinin akıllı telefonlarında Youtube'u bolca kullandığı göz önüne alınınca böyle bir hizmetin er ya da geç olması şaşırtıcı değil. Google aylığı 7.99 dolar olan (Tanıtım fiyatı) Youtube Music Key hizmeti ile birlikte zaten kalabalık olan müzik aboneliği sektörüne kocaman bir adım atıyor.


Music Key reklamsız olarak, kilit ekranında veya başka bir uygulama kullanılırken müzik videolarını oynatmaya devam edecek. Diğer deyişle arka planda çalma özelliği nihayet resmi şekilde geliyor, ama paralı olacak. İnternet olmadığında bile müzik parçaları çalmaya devam edecek. Hizmete aboneye olmaya 30 milyonun üstüne şarkı ile Google Play Music de dahil. Google Play Music uygulamasına gelecek güncellemelerle Youtube'daki resmi müzik videoları doğrudan uygulamadan izlenebilecek. Youtube Music Key'nin betası şimdilik sınırlı sayıda olacak. Seçilen kullanıcılar 6 ay boyunca bedava servisten yararlanacak. Music Key 2015 içinde tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak. Tam fiyat aylık 9.99 dolar olarak geçiyor.


Bu arada tabletinizde veya telefonunuzda (Android ve iOS platformlarında) Youtube uygulamasına güncelleme geldiğini göreceksiniz. Müzik servisi uygulamaya bir takım değişiklikler getirdi. Uygulamada videolar dışında müzik sekmesini de görebilirsiniz. Herkes için sekmede bir şeyler var görünüyor. Müzik videoları, daha önce dinlenen sanatçılarla ilgili karışık listeler sunuluyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Youtube'un Müzik Servisi 'Music Key' Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement