Yozgat Ayağını Çapa Makinesine Kaptırdı - Son Dakika
Güncel

Yozgat Ayağını Çapa Makinesine Kaptırdı

Yozgat Ayağını Çapa Makinesine Kaptırdı

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde tarlada çalışırken ayağına çapa makinesinin pervanesi saplanan 16 yaşındaki Mehmet Çetin, 4 saat süreyle sevk edilecek hastane için bekletildi.

12.07.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde tarlada çalışırken ayağına çapa makinesinin pervanesi saplanan 16 yaşındaki Mehmet Çetin, 4 saat süreyle sevk edilecek hastane için bekletildi. Akdağmadeni'nin Boğazköy Köyü'nde sabah 09.30 sıralarında babası ile birlikte tarlada çapa yapan Mehmet Çetin, bir anlık dikkatsizliği sonucu ayağını hızla dönen motorlu çapa makinesinin pervanesine kaptırdı. Çetin'in bacağında kırıklar oluşması sonucu çıkartılamayan pervane makineden söküldü. Ayağında demir parçasıyla Akdağmadeni Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çetin, burada yapılan müdahalenin ardından başka bir hastaneye sevk edilmek üzere bekletildi. Aradan geçen 4 saatlik sürenin ardından Yozgat Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Çetin'in damarlarının parçalandığı ve bacağında kırıklar oluştuğu tespit edildi. Çetin'in ayağını kaybetme riski bulunduğu belirtildi.

Baba Kazım Çetin, olayın sabah 09.30'da meydana geldiğini belirtirken, "Çocuğumu sevk edecekleri hastane bulamadıklarını gerekçe gösterip, hastane koridorunda beklettiler. Şimdi Yozgat Devlet Hastanesi'nde ameliyata aldılar. Buradan da Ankara'ya gideceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat Ayağını Çapa Makinesine Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zhl mrmr: O çocuğun vebalini nasil verceksnz o yetkililer Allah gencimize acil şifa versin artik bu ihmallere bir dur sensin ! 0 0 Yanıtla
  • Selim olgac.: Ordaki butun yetkililer bu cocugun sakat kalirsa Allah sizede syni aciyi gostersinki bu cocugun neler cektigini anlamaniz icin tabiki burda ihmarkarin cezasini versin ve burda saglik Bakanlığımıza lutfen olaya el atmanizi istiyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement