Yozgat Bağımsız Adayı Kayalar: İnsanımız Gönül Gönüle Yola Çıkacak Bir Siyasi Parti Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Yozgat Bağımsız Adayı Kayalar: İnsanımız Gönül Gönüle Yola Çıkacak Bir Siyasi Parti Bekliyor

Yozgat Bağımsız Adayı Kayalar: İnsanımız Gönül Gönüle Yola Çıkacak Bir Siyasi Parti Bekliyor

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, 'İnsanına tepeden bakan değil, insanına korku salan değil, insanını tehdit eden değil, insanının elinden tutup ona gönül veren onunla gönül gönüle yola çıkacak olan bir siyasi partiyi bekliyor" dedi.

03.10.2015 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, 'İnsanına tepeden bakan değil, insanına korku salan değil, insanını tehdit eden değil, insanının elinden tutup ona gönül veren onunla gönül gönüle yola çıkacak olan bir siyasi partiyi bekliyor" dedi. Yozgat bağımsız milletvekili adayı ve eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, seçim bürosu açılışı öncesinde gerçekleştirilen yaklaşık yüzlerce araçtan oluşan konvoy ile gövde gösterisi yaptı. Kayalar ve beraberindeki araç konvoyu Yozgat Cumhuriyet Alanı'ndaki seçim bürosu açılışı öncesinde, şehir turu attı. Kayalar, seçim bürosu açılışı öncesinde Cumhuriyet Alanı'nda kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben konuşma yaptı. Kayalar, "Bütün Türkiye, yeni bir oluşumu bekliyor. İnsanlar Türkiye'nin her tarafından artık bir siyasi hayattaki doğum sancılarını hissediyor ve halkıyla bütünleşen, halkıyla elinden sımsıkı tutan, demokrasiye inanan, hukuka ve hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına inanan, insanına tepeden bakan değil, insanına korku salan değil, insanını tehdit eden değil, insanının elinden tutup ona gönül veren, onunla gönül gönüle yola çıkacak olan bir siyasi partiyi bekliyor" dedi.

Kayalar, Yozgat bağımsız milletvekilliği gibi şerefli, onurlu, haysiyetli bir unvanı, sorumluluğu, görevin kendisine verilmesi halinde Türkiye'de yakın zamanda oluşacak olan, yeni siyasi yapılanmanın başının Yozgatlı ve Yozgat'ın olacağını söyledi. Kayalar, "Siz bir tarih yazarsanız ki; yazacağınıza eminim, Türkiye'nin beklediği, bir sesi verebilirsek, bütün Türkiye'nin beklediği yeni oluşumla ilgili sizin evladınızı, bir Yozgat yiğidini Ankara'ya gönderip, tarih yazdığımız takdirde, o tarihi Türkiye'ye hece hece okutmak benim boynumun borcudur" diye konuştu.

'Hiçbir zaman kula kulluk etmedim. Bundan sonra da kula kulluk etmem' diyen Kayalar, daha sonra seçim bürosunun açılışını kurban kesilip, dua edildikten sonra açtı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat Bağımsız Adayı Kayalar: İnsanımız Gönül Gönüle Yola Çıkacak Bir Siyasi Parti Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement