Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar: "1 Kasım'dan Sonra Yeni Bir Oluşum Olacak" - Son Dakika
Güncel

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar: "1 Kasım'dan Sonra Yeni Bir Oluşum Olacak"

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar: "1 Kasım\'dan Sonra Yeni Bir Oluşum Olacak"

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Eski Tarım Orman Köyişleri ve Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, 1 Kasım seçimlerinden sonra yeni bir oluşum olacağını söyledi.

29.09.2015 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Eski Tarım Orman Köyişleri ve Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, 1 Kasım seçimlerinden sonra yeni bir oluşum olacağını söyledi.

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Eski Tarım Orman Köyişleri ve Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, İhlas Haber Ajansı (İHA) Yozgat Temsilciliğini ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Kayalar, gittikleri her yerde çok iyi karşılandıklarını, Yozgat halkının kendilerini bağrına bastığını söyledi. Bakanlık ve milletvekilliği dönemlerinden Yozgat'a çok sayıda hizmet ettiklerini belirterek, "Yapacaklarımızı değil, biz yaptığımız hizmeti anlatıyoruz gösteriyoruz. Hemşehrilerimiz de yaptığımız hizmetleri çok iyi bilmektedir" dedi.

Bakanlık ve milletvekilliği döneminde Yozgat geneline sadece 26 tane baraj yaptıklarını dile getiren Kayalar, "Bugün Gelingüllü barajından Sekiliye kadar alanda sulama yapılıyor. Bugün Paşaköyü'nde pancar ekiliyor, çiftçimiz daha fazla gelir elde ediyor. Arazi değerlendi. Süreyyabey barajının temelini biz attık. Yine Kayseri Yamula barajının yapılmasını sağladık. Ancak barajın enerji kısmı tamamlandı sulama kısmı yapılmadı. Sulama kısmı yapılması durumunda Yozgat'tan 71 bin dönüm arazi sulanacaktır" diye konuştu.

Seçim çalışmalarında hiçbir milletvekili adayı ve parti ile polemiğe ve tartışmaya girmeyeceğini kendisine prensip edindiğini vurgulayan Kayalar, "Allah kısmet eder bağımsız aday seçildiğimizde ben buradaki arkadaşlarım değil, bu arkadaşlarımızın partilerinin liderleriyle görüşeceğiz. 1 Kasım seçimlerinden sonra biz istesek de istemesek de yeni bir oluşum olacaktır. Yozgatlılarla birlikte bu yeni oluşumu oluşturmak Orta Anadolu'dan siyasi tıkanmışlığın önüne geçerek, yeni yapılanmayı ateşlemek istiyoruz" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar: '1 Kasım'dan Sonra Yeni Bir Oluşum Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mükerrem levent: saınbakanımcoközel birşey söylemiş biz demekratlar birligi demekrasi icin 2kasımda harekete geciyoruz hcbirpatiye sırtımızdn artık tüfek attımacagız yürekten inanıyorum yolun acık olsunl 0 0 Yanıtla

Advertisement