Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Yerköy'de Miting Yaptı - Son Dakika
Yerel

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Yerköy'de Miting Yaptı

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Yerköy\'de Miting Yaptı

Yozgat Bağımsız Milletvekili adayı eski Bakanlardan Lütfullah Kayalar, coşkuyla karşılandığı Yerköy ilçesinde, “Yozgat’a oy istemek için dahi gelmeyenlerin, seçimden sonra Yozgat’ı düşünmesini beklemek ne derece doğrudur” dedi.

28.10.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Bağımsız Milletvekili adayı eski Bakanlardan Lütfullah Kayalar, coşkuyla karşılandığı Yerköy ilçesinde, "Yozgat'a oy istemek için dahi gelmeyenlerin, seçimden sonra Yozgat'ı düşünmesini beklemek ne derece doğrudur" dedi.

1 Kasım sonrasında kurulacağı şimdiden konuşulmaya başlanılan yeni siyasi oluşumun lideri olacağı belirtilen Yozgat Bağımsız Milletvekili adayı, Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski Bakanlarından Lütfullah Kayalar, miting için gittiği Yerköy ilçesinde aralarında Yerköy eski Belediye Başkanlarından Nafiz Faruk Erbaş ve Ali Rıza Arslan'ın da bulunduğu kalabalık bir topluluk tarafından coşkuyla karşılandı. Yerköy ilçesi Gültepe Mahallesi eski muhtarlarından 80 yaşındaki Duran Çelebi, koltuk değnekleri ve yakınlarının yardımı ile kalabalığın içerisinden ulaşabildiği Kayalar'ı önce kutladı, daha sonra 'Nazar değmesin' diyerek, yakasına 'nazar boncuğu' taktı.

Kayalar, kendisini karşılayan kalabalığı selamladıktan sonra seçim otobüsünün üzerine çıkarak yaptığı konuşmada, siyasi partilerin genel başkanlarının oy istemek için bile gelmemelerine dikkat çekerek, "Yozgat'ın yeniden parlamentoda sesini duyurması gerekir. Yozgat'a oy istemek için dahi gelmeyenlerin, seçimden sonra Yozgat'ı düşünmesini beklemek ne derece doğrudur?, bunu tüm Yozgatlının düşüncelerine, düşünmelerine ve bilgilerine bir Yozgatlı olarak sunuyorum" dedi.

Yozgat'ın meselelerinin halledilmesinin sadece parti çatısı altında olmakla mümkün olmadığının altını çizen Kayalar, "Yozgat'ın meseleleri Yozgat'ı bilen, Yozgat'ı düşünen, Yozgat'ın geleceğiyle bağlı olan, içinde Yozgat'a hizmet ateşi olan ile halledilebilir. Yapacaklarımız bellidir, Allah'a şükürler olsun ki hiçbir aidiyetimiz olmadan, Güneydoğu'daki gibi bir aşiret bağlantımız olmadan, mezhepsel bir dayanakla politika yapmadan, bir etnik köken politikası yapmadan sadece ve sadece hizmetlerine ve çalışmasına güvenen bir Yozgatlı olarak çıktığımız bu yolda, inşallah Yozgatlı bir bağımsız milletvekilini meclise gönderdiği takdirde o bağımsızda Türkiye'de bir numara olacaktır" diye konuştu.

Kayalar, 1 Kasım sonrasında; tıkanmış olan siyasetin önünü açacak, adaletsizliğe, hukuksuzluğa, baskılara son verebilecek yeni siyasi oluşumun şimdiden konuşulmaya başlandığını, kaçınılmaz hale gelen bu siyasi oluşumun liderliğini üstlenmek üzere Yozgat'tan yola çıktıklarını bir kez daha tekrarladı.

MTA eski Genel Müdürü Cengiz Atak ile birlikte Yerköy ilçesine gelen 6 dönem Mersin Milletvekili olarak mecliste bulunan Ali Er, seçim karargahında Kayalar ile bir süre görüştü.

Ali Er, Kayalar'ın sadece Yozgat'ta değil Mersin de ve Türkiye'nin her bölgesinde hizmetlerinin bulunduğuna dikkat çekerek, "Bugün Yozgat yerine Mersin'den bağımsız aday olsaydı sayın Kayalar yine milletvekili seçilirdi. Kayalar, sadece Yozgatlının değil tüm Türkiye'nin umudu haline gelmiştir. Yeni siyasi oluşum, Türkiye'deki tıkanmışlığı, belirsizliği ortadan kaldıracaktır" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Yerköy'de Miting Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement