Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Görevi Devir Aldı - Son Dakika
Yerel

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Görevi Devir Aldı

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Görevi Devir Aldı

AK Parti’den Yozgat Belediye Başkanı seçilen Kazım Arslan, eski Belediye Başkanı Yusuf Başer’den görevi devir aldıİl Seçim Kurulundan mazbatasını dün alan Kazım Arslan bugün de Belediye Başkanı Yusuf Başer’den görevi devir aldı.

04.04.2014 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Yozgat Belediye Başkanı seçilen Kazım Arslan, eski Belediye Başkanı Yusuf Başer'den görevi devir aldı

İl Seçim Kurulundan mazbatasını dün alan Kazım Arslan bugün de Belediye Başkanı Yusuf Başer'den görevi devir aldı. Belediye binası önünde bir açıklama yapan Arslan, 150 günlük bir seçim çalışması sonunda yapılan seçimde belediye başkanı seçildiklerini belirterek, "İnşallah bu seçim Yozgat'ımız için bizler için hepimizi için hayırlı olur. Yola çıkarken sevdamız Yozgat diye yola çıkmıştık söyleyecek çok sözümüz var yapacak çok işimiz var Yozgat'ı çok seviyoruz, Yozgat'ın çok büyük ihtiyaçları olduğuna inanıyorum Yozgatlının bizden çok büyük beklentilerinin olduğunun da farkındayım bir seçim yaptık bize destek olanlar oldu destek vermeyenlerde oldu ben şunu ifade etmek istiyorum bize verilen oylar kıymetlidir, verilmeyen oylar da kıymetlidir. Bizim hepsinden çıkartacağımız dersler vardır. Hepsinin mesajı doğrultusunda yapacağımız işler vardır onun için biz her oyu kıymetli görüyoruz verilen oyu da verilmeyen oyu da kıymetli görüyoruz ve bugünden itibaren bir defa daha ifade ediyorum ki sadece AK Partililerin değil tüm Yozgatlı hemşehrilerimizin Belediye Başkanı olduğumuzu bilmenizi isterim" dedi.

Yozgat'ı Yozgat halkıyla birlikte yöneteceklerini vurgulayan Arslan, "Belediyemizin kapısı sonuna kadar açık olacak. Söyleyecek sözü olan gelip bize söyleyecek. Yozgat'ta yapılan güzelliklerle hepimiz seviniyoruz, Yozgat'ta güzel bir iş yapılırsa hepimiz bundan seviniriz sevinç duyarız mutluluk duyarız. Yozgat'ta bir eksiklik olursa, Yozgat'ta bir yanlış olursa ondan da üzülürüz. Onun için Yozgat'ı sevdiğimiz için mümkün olduğu kadar en doğruyu yapabilmek için mümkün olduğu kadar en az yanlışı en az hatayı yapabilmek için biz birlikte çalışacağız birlikte gayret edeceğiz. Sorumluluğumuzun bilincindeyim, önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde ne yapacağımızı, ne yapmak istediğimizi de günü gününe ayı ayına planlamış durumdayız. Önümüzdeki 5 yılın planları hazırdır inşallah nasıl seçimlerde yüzümüzün akıyla çıkmışsak inşallah niyetimiz bundan sonrasında da yüzümüzün akıyla bu işin içerisinden çıkmaktır. İşimiz asıl bugünden sonra başlıyor ben hepinizin dua ve desteklerinizin devamını diliyorum. Sizlerin destekleri olmazsa sizlerin duası olmasaydı biz bu neticeyi alamazdık. Şimdi sizlerin dualarıyla sizlerin destekleriyle aldığımız bu neticenin bizim ve Yozgat için hepimiz için hayırlı bir netice olması için gayret edeceğiz. Sizden beklentimiz budur, sizden temennimiz budur. Allah hepinizden razı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Devir teslim töreninde konuşan Eski Belediye Başkanı Yusuf Başer de 10 yıl süre ile Yozgat Belediyesinde hizmet etme fırsatı bulduklarını belirterek, "Yozgat'ımıza yakışır çok güzel seçim atmosferi oldu. Tabii ki çok önemli bir süreçti bu Yozgatımızda. AK Parti belediyeciliğini değerlendirdik. Yapılan hizmetler yerini buldu. Yapılan başarılarda belediye çalışanlarımızın, meclis üyesi arkadaşlarımızın hepsinin emeği var, hepsine teşekkür ediyorum. Kazım Beye bu bir bayrak yarışı başarılar diliyorum, inşallah yapılan hizmetlerin üzerine biraz daha ileriye götürür, daha güzel hizmetleri ifa eder. Bugün itibariyle yeni başkanımız Kazım Arslan Beye belediye mührünü takdim ediyorum, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Eski Belediye Başkanı Yusuf Başer'den görevi devralan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın ilk icraatı belediye girişine "Verdiği hükümlerde, halkın yönetiminde adaletli davranan yöneticiler, kıyamet gününde Allah Teala'nın yanında nurdan yüksek koltuklar üzerinde otururlar" Hadis-i Şerifini ve altına "Ölçümüz, öncelik olarak insanı ve insanın ihtiyaçlarını temel almak, gayretimiz adaletli bir yönetim anlayışını yerleştirmektir" yazını yazdırmak oldu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Görevi Devir Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement