Yozgat - 'Ben Babamın Kızıyım' Tiyatrosu Ile Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika
Güncel

Yozgat - 'Ben Babamın Kızıyım' Tiyatrosu Ile Uyuşturucuyla Mücadele

Yozgat - \'Ben Babamın Kızıyım\' Tiyatrosu Ile Uyuşturucuyla Mücadele

'Ben babamın kızıyım' tiyatrosu ile uyuşturucuyla mücadeleHalit YILMAZ/SORGUN(Yozgat), (DHA)- YOZGAT'ın Sorgun ilçesinde madde bağımlılığına karşı savaş açan Sorgun Kaymakamlığı, Sorgun Belediyesi ve Şeker-İş Sendika Sorgun Temsilciliği sponsorluğunda düzenlenen 'Ben Babamın Kızıyım' adlı...

12.01.2017 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Ben babamın kızıyım' tiyatrosu ile uyuşturucuyla mücadele

Halit YILMAZ/SORGUN(Yozgat), (DHA)- YOZGAT'ın Sorgun ilçesinde madde bağımlılığına karşı savaş açan Sorgun Kaymakamlığı, Sorgun Belediyesi ve Şeker-İş Sendika Sorgun Temsilciliği sponsorluğunda düzenlenen 'Ben Babamın Kızıyım' adlı tiyatro, izleyenlere anlamlı bir mesaj verdi. Tiyatroda, uyuşturucuya yakalanan genç bir kız, ailesinin yardımı ile bu alışkanlığından kurntarılması konusu işlendi.

Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen tiyatro oyununa Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekici, Şeker-İş Sendikası Başkanı Turgut Gözübüyük, okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı. Oyunda, sevgi, aile ilişkileri ve uyuşturucuya karşı mücadele temaları ön plana çıkarıldı. Oyunda, uyuşturucuya alıştırılan genç bir kızın, ailesinin desteği ile yeniden hayata kazandırılmasını konu alındı. 4 günde 8 seans ile 2 bin 500 seyirciyle buluşan tiyatro oyunu, izleyen öğretmen ve öğrencilerden tam not aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat - 'Ben Babamın Kızıyım' Tiyatrosu Ile Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement